riglous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Pazar akşamları (şu saat itibariyle de yayında) atv'de, saat 12'den sonra çok hoş bi program var. İzlemeyenlere tavsiye edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya bi aratın televizyon milleti diye yeter artık.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 biraz gerilere gitsen bulucaksın ..[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 televizyon milleti. şok adlı programın taklididir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 dun tesadufen seyrettim. programın ortasında haber mi ne girdi flaş, haliç köprüsünde intihar eden bi eleman varmıs. ib.. sadri bu arabaya atlayıp (ki arabaya binerken bi nutuk attırdı hic bisey insan hayatindan onemli degildir. biz burda siir okutup sarkı soyletiyoruz insanlara atla hakan gidiyoruz diye. yaklasık 3 dk falan surdu bu konusması). sonra konusurken adamla bian dalgınlıgından yararlanıp polisler yakaladı adamı. (ne hikmetse cevredeki herkes gülüyodu) sonra bu ib.. sadri kendi programına getirdi adamı.[signature][hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 05 Temmuz 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 vallaha adam en sonunda mesaj veriyorya o adamı bilmeden normal bir program gibi seyretmiştim ben gece uykulu uykulu sonra adam dalga geçince uyuz olmuştum. ancak verilen mesaj güzeldi :) iyi dalga geçiyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Şok daha güzeldi. Haha dünya yemek yeme rekorunu kırmaya çalışıyodu bi adam. patlıyodu falan. Ahahahah.[signature][hline]Günün Kelamları - 3 Tefekkür, Teşekkür, Tahribat, Tahakkuk Kız: Gizem Oğlan: Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar