hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Üsküdarda ya da kadıköyde bir arkadaşım için kız yurdu armaktayım. Aranan koşullar: temiz olması, fetullah vb gibi oluşumlar bağlı olmayan bir yurt olması, odalarda olabildiğince az insan kalması tek kişilik olursa süper olur 2 ya da 3 te kabul edilebilir. Ayrıca 24 saat internet olucak. Fiyatı uygun olması lazım. İnsan gibi yşanıcak bir yer olması genel beklenti. Duş yapılacak ve lavaboların sayısının çokluğu ve temizliği olmazsa olmazlardan. karışık oldu acil bilgiye ihtiyacım var ondan düzgün yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 uplansın, bana da lazım dediğin şeyler aynı şekilde nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 uygun derken ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 pogodi said: uygun derken ne kadar? uygunu boşverdim artık :). bildiğin düzgün bir yer varsa yazarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar