nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 laptop alıcam vista ile performansı rezil bir de windows 7 ye sonradan para vermeyim diye bekliyorum windows 7 ile default gelen laptoplar ne zaman piyasaya cıkar bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 windows 7 ne zaman çıkarsa o zaman. googlelasaydın ya http://www.google.com.tr/search?q=windows+7+release+date&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 win7 yükseltmeli laptoplar var şu an. ben de tam bilmiyorum onlara bakın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 eet w7'de ücretsiz geçiş sağlıyo şu anda alınan laptopların büyük kısmı belki hepsi sanırsam. zaten ağustostan sonra satın alınan vistalar ücretsiz yükseltilebilecek diye biliyorum ben. dolayısı ile vistayla alabilirsin, tabi sor bir almadan yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Simdi soyle bir sorun var. Sen laptop'i belki simdi aliyorsun ama o makinaya yuklenmis olan win-key Agustos'tan once uretilmis olabiliyor. Ozellikle araci firmalarin sattigi laptop'larin beklemis olma ihtimali var. Bu nedenle killik cikarabilirler; dikkatli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 4 gün sonra olarak gözüküyor 22 ekim yani. türkçesi ne zaman çıkar bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 toshiba l500 var bende, $39.99 istiyolar. geçicem çıkınca. yeni aldım bi ay olmadı. ama aletin içinden tüm donanımınız 7ye uyar hacı diye kağıt çıktı. donanım uyumluluğu vs düşünüyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben en iyisi biraz daha bekleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 win7 çok kral yaa tavsiye ederim geçecekseniz hiç durmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yükledim ben bi pc ye win7 vistadan bi farkı yok gibi. bi kaç janjan gelmiş o kadar? neyi övülüyor bu kadar , biliyosunuz söyleyin ben de öveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mesela şu ve benzeri makaleler bende kullanmadan 7 sevgisi yaratıyor http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236&page=2&tag=col1;post-3236 traş kısmını atla puanlama kısmına bak. puanlama kriterleri hep günlük kullanımı ilgilendiren şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hızlı bi kere, kasmıyor o kadar. bir de ben en çok win+sağ win+sol kombinasyonunu arıyorum diğer pclerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fistan said: yükledim ben bi pc ye win7 vistadan bi farkı yok gibi. bi kaç janjan gelmiş o kadar? neyi övülüyor bu kadar , biliyosunuz söyleyin ben de öveyim nası bi pcye yükledin bilmiyorum, ama programlar çatır çatır hızlı açılıp kapanıyo, işletim sistemi de aynı şekilde cart diye açılıp kapanıyo. hatta vistada saç baş yolduran update tantanası yok win7de. yani aynı mantıkla işliyo aslında, (açılışta da kapanışta da yükleme var vs.) o da hemen btiveriyo. vistada yarım saat beklettiğini bilirim. gerçi gördüğüm bişey var, eski amd işlemcili bilgisayarda bi türlü yükleyemedim bunu :D bu arada işlemcim pentium d, 2.2 ya da 2.6 falan en fazla (en ucuzunu almıştım işte), hdd 7200 rpm ve sata, anakart desen en ucuzundan MSI, ram de 3 GB sadece. abartılı bir sistemim yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar