sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şimdi şöyle bir matris var 1 -1 0 1 -1 0 1 0 1 1 0 0 -1 1 -1 1 bu matrisin tersini bize vericek olan programın kodlarını istedi hoca. pascal veya delphi de olucak. bu programın kod listesini yapabilicek ileri programlama bilen bir babayiğit varsa hayır dualarımı alır çok makbule geçer. kendim yapmayı denedim olmadı, nette aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 direk kod verimini tasvip etmiyoruz, neyini yapamadin onu sor, ona gore yardim edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hani biraz bişyler yapabilseydim öyle sorardım yol gösterme amaçlı .ama zaten alttan aldığım dersle ilgili bi ödev .bu sene devamı gibi bişy. yapılışını biraz anlatırsa biri en azından kitaptan bakarak kendim kodları yazmaya çalışırım yapabildiğim kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 matrix x-y'lik bir matris ise sen a-b'de isen o anda (döngüde) a-x ve a-y ile a ve b'yi swap etsen? (yer değiştirsen) veya yeni bir matris de oluşturabilirisn swap etmek yerine tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 soruyu soran matris determinant vsyi bildiğinizi kabul ediyor mu ? matrisin tersi = (1/matrisin determinantı) x [matrisin komatrisinin transpozesi] formulünü kullanacaksın, determinant formülünü bilmiyorsan yazarım, biliyorsan da recursive bir fonksiyonla çok zor olmaması lazım. komatris için de yeni bir dörtlü matris açıp sırayla doldurursun transpozede ise yine kolay yöntem olarak yeni matris al hafızaya, sütun-satırları satır-sütun olarak değiştir ve yazdır (a31 => a13 gibi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şu 2 sayfa yardımcı olur sanırım gaussian method Burda nası yapıldığını anlatıyor özetle A matrisi ve aynı boyutlarda bir birim matris oluşturuluyor ikisine de aynı anda A yı birim matrise çevirmek için yapılacak işlemler uygulanıyor bu durumda a matrisi doğal olarak birim matrise dönüşüyor birim matris te a nın tersine. Alttakinde de bu işlemlerle alakalı pseudocode var soldakinden yapılması gereken işlemi bulup sağdakine de uygularsan tersini bulursun. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 eyw teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar