Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Yabancı bir arkadaş (capon) kültürler arası hede hödö projesi gibi bişey için ekmek arası döner yapcakmış türkiyeyi temsilen, ekmek olarak da şu puf olanlar, yarım ekmek değil, bilmem artık adı ne. Dönerin sosu varmı falan diye sordu, yanan tahta, sinirsiz et ve kuyruk yağı dedim pek anlamadı gibi. Böyle normal insanların evinde yapabileceği tam döner olmasa da benzeri olabilecek bi tarif önerisi olan var mı? Bide japonyada tokyoda bizim kasaplardaki gibi bişey yok, gidip et seçemiyorsun, marketten hazır alıyorsun, yani baya standart şeyler olmalı.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesela ekmek olarak bunu önerdim http://www.thefreshloaf.com/recipes/pitabread Ama biraz daha fırınlanmışını falan, hatta yumurta sarısı sürsün sarartsın dedim, ekmeği hallettik sayabilir miyiz? Dönere ne yapıcak hiç bilmiyorum ama.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 inegi sopaya sokup donduremicekse doner olmaz ki o, kebap filan yapsin.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 adam airsoft parçası falan üretiyor, dedim minyatür bi döner çeviricek bişey ayarlarsın sonuçta 3 sopa 1 tastan ve ısıtıcıdan oluşuyor, ama oraya nasıl et dizicek onu bilmiyorum, normal yağsız et alsa sinirsiz biftek falan, onu dizse olmaz mı? Valla türklerin trademark ı japonyada döner kebab olmuş, ondan böle gidiyo.
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 donerin ustune domates koymayi unutmasin yagini ceker
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi aynı dönerden mi bahsediyoruz? DÖNER LAVAŞLA YAPILIR!
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 japonyada dolu donerci var, alsin bitanesinden :p
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 iskender götürsün madem et olayına giriyor
Öne çıkan mesajlar