Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Yabancı bir arkadaş (capon) kültürler arası hede hödö projesi gibi bişey için ekmek arası döner yapcakmış türkiyeyi temsilen, ekmek olarak da şu puf olanlar, yarım ekmek değil, bilmem artık adı ne. Dönerin sosu varmı falan diye sordu, yanan tahta, sinirsiz et ve kuyruk yağı dedim pek anlamadı gibi. Böyle normal insanların evinde yapabileceği tam döner olmasa da benzeri olabilecek bi tarif önerisi olan var mı? Bide japonyada tokyoda bizim kasaplardaki gibi bişey yok, gidip et seçemiyorsun, marketten hazır alıyorsun, yani baya standart şeyler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesela ekmek olarak bunu önerdim http://www.thefreshloaf.com/recipes/pitabread Ama biraz daha fırınlanmışını falan, hatta yumurta sarısı sürsün sarartsın dedim, ekmeği hallettik sayabilir miyiz? Dönere ne yapıcak hiç bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 inegi sopaya sokup donduremicekse doner olmaz ki o, kebap filan yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 adam airsoft parçası falan üretiyor, dedim minyatür bi döner çeviricek bişey ayarlarsın sonuçta 3 sopa 1 tastan ve ısıtıcıdan oluşuyor, ama oraya nasıl et dizicek onu bilmiyorum, normal yağsız et alsa sinirsiz biftek falan, onu dizse olmaz mı? Valla türklerin trademark ı japonyada döner kebab olmuş, ondan böle gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kuru kuru olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 donerin ustune domates koymayi unutmasin yagini ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 abi aynı dönerden mi bahsediyoruz? DÖNER LAVAŞLA YAPILIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 o ekmekle olmaz gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 japonyada dolu donerci var, alsin bitanesinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 iskender götürsün madem et olayına giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar