proggorp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gitar alayım diyorum artık. fiyat aralığı 600 - 800 gibi. internette bakınırken ibanez rg350m gördüm. gitar seçiminde öncelikli olarak performans özelliklerine bakılması gerektiğini biliyorum fakat aşık oldum gitara.bakınız ne de güzel: edge 3 tremelo var üstünde. forumlarda filan kötü yorumlar var bununla ilgili. var mı aramızda kullanan? nasıldır performansı?ibanez s serisinde kullanılan zr ler daha güzel diyorlar. bi kaç s modeline de baktım ama ne biliym en güzeli bizim sarı diyesim geliyor. bi de bu var: napıcaz nasıl olucak bu işler? içimdeki maple klavye sevgisini nasıl dizginleyeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 birgün abanoz klavyeli bir gitar çalana kadar tadını çıkar bence bu duygunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ayrıca dizginlemek için şunu da aklına getirebilirsin rosewood tonu daha sıcaktır özellikle stratlarda amerikada çok büyük farkla rosewood klavye kullanılırken türkiyede rosewood a bakan yok alemin akıllısı biziz çünkü (: Neymiş Daha kayganmış ehueh Neyse bugüne kadar mim maple strat da kullandım usa deluxe maple strat da kullandım ama abanoz kullanınca bitiyor tüm soru işaretleri fln yerini böyle bir çayır çimen kuşlar kelebekler alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 floyd rose tavsiye etmem ama sen bilirsin. hatta sabit köprülü tavsiye ederim. entonasyon çok baş ağrıtan bi şey. zırt pırt servise götürmek zorunda kalabilirsin. belki kendin de yapabiliyosundur bilmiyorum, o zaman bi problem yok. bi de rg serisinde büyük farklılıklar var mı bilmiyorum, çaldığım çoğu modeli birbirinden ses olarak ayırt edemedim. manyetik ve ağaç farklılığından başka bi şey yok tabi. ama anlayamadım aradaki farkları. istanbul'da oturuyosan ve ibanez istiyosan zuhal müziğe git. ibanezin ıncığı cıncığı var orda, yedek parça için falan da yardmcı oluyolar. hem çalar denersin gitarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 istanbulda değilim ama istanbulda tünelde bi tek zuhali biliyorum. 2005 te ibanez s prestige serisinden bi gitar denemiştim çok iyi davranmışlardı. bi gün alırsam burdan alıcam demiştim. muhtemelen atlayıp gidicem bir günlüğüne istanbula ordan alıp dönücem. köprü konusunda ben de eskiden hep sabit köprü alırım diyodum.ama diyorum ya bu gitarla ilgili mantıklı düşünemiyorum. ne zaman şurası iyi değildir desem içimden bi liseli kız "ama çok şekeeer" diyo. en sağlıklısı gidip deneyip almak.ama inşallaah bunu bulurum denerim orda çünkü içimde kalır sonra.ilerde bu model üretimden kalktığında elimdeki prs lere gibsonlara filan bakmayıp kara kara "acaba o ibanez nasıldı lan?" diye düşünmek istemiyorum.(prs ye gibson a bakmam diyor. hanım tüfeğimi getir!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 zaten zuhal'i biliyomuşsun : ) git takıl bütün gün orda, en iyi fikri öyle edinirsin. ibanez düşünüyosan başka bi adres yok zaten senin için. tabi aşk başka bi şey. aşk için katlanırsın entonasyona filan. o konuda fikrini değiştirmek istemem. istediğini al, hepsi aynı kapıya çıkar. sabit köprülü ya da tremololu bi şey alsan farkları büyük sonuçta, sadece ekstra bi zahmetçiği var o kadar. o yüzden gönlüne göre seç sen yine. ibanez başlangıç için iyi bi seçim. giriş seviyeleri bile cort'lardan iyi. ilerde satman da zor olmaz markası yüzünden. tabi son tavsiyem, sen yine de gitardan anlayan biriyle git. yanında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yeni başlamıyorum ben bu arada yanlış anlaşılmasın. hiç elektro gitarım olmadı. 7 yıldır filan gitar çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 800 ytl ye ibanez alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ibanez alcaksan japon al derim ben de. yerinde olsam srv müziğe giderdim 800 tl ye güzel bir mexico fender alırdım oh yes gibi takılırdım sen şimdi floyd rose alcan ya anan dinin ağlıycak demedi deme. hele 800 liralık ibanezin floyd rose u ile of ki ne of muhtemelen endonezya malı bir rg alcaksın 1 aya kadar buraya gelip "kurban olayım maple klavyeli gitara" yerine "ucuz floyd rose sistemlerine kafam girsin" türünden bir topik ile kafanı karıştıran soruları yazcaksın tabi umarım hiçbiri olmaz ama olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haklısın ne diyim. cort m 600 gbi bişey mi alsam acaba? hem sabit köprü, hem prs ye benziyö. veya ibanez s 320 var.hem üstündeki zr tremelo için iyi yorumlar okudum.hem manyetikleri hh.ben single istemiyorum. hem de rg 350m den daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ibanez rg570 im var 1 yıldır,klavyesi rahat o fiyata alabilecegin en iyi gitar diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 srv nin sitesinde bunu buldum: 440 dolar diyor.ama bunun da üstünde edge 3 var. mexico fender var ama istemiyorum ben fender. cort m600 gayet güzele benziyo ya. emg varmış üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fender alacaksan 3 kurus daha biriktir 1 sene alma git amerikan al,hatta mexico degil highway serisi amerikanladan bile uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 3 kuruş dediğin mim fiyatının 2 katı 2. el mim ler 700-800 e varken en düşük usa ler (highway dışnda) 1600 lira işte düz siyah 91 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ayrıca mim den uzak durma deneyerek al gerçekten çok güzel mim ler var ama çok kötüler de var squire kalitesinde de var usa e yakın da var tünelde bi dolan derim fender alcaksan rg ler çok farketmez ama stratlar çok çok değişkenlik gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "nutella yerim" said: fender alacaksan 3 kurus daha biriktir 1 sene alma git amerikan al,hatta mexico degil highway serisi amerikanladan bile uzak dur Ahaha doğru diyor adam hatta 2 sene daha bekle kendi signature serini çıkarttır ibanez e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ne kadar üzülüyorum şöyle gitarları görüp lisedeyken oşşş rockstar olcaz hayalinin üniversitede yalan olup da sıradan bi hayat yaşamaya . Umut sarıkaya nası bunun bi karikatürünü yapmamış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar