Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP için program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle bir öonu açıldımı bilmiyorum aradım ama çıkmadı . Benim sorunum şu . php öğrenmeye çalışıyorum ve bana bir program lazım . takip ettiğim kitap microsoftun PWS ( Personal web pages ) isimli programını öneriyor . Ancak program win XP ye uymlu olmadığı için ortada kaldım :) . Buna benzer bir program bileniniz varmı acaba ? Önerilerinizi bekliyorum .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nusphere PHPeD en iyisi!PHP + Server + Çok Kaliteli bir editör'ü otomatik yükleyip ayarlarını yapıyor ama biraz pahalı!Ya vericen yüzlerce $$$ yada astalavista.box.sk ya uğrayacan :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Mesaj tarihi:
xammp'larda ihtiyacın olan herşey paket halinde geliyor. (hatta fazlası bile geliyor)

editör olarak da dreamweaver uygun bir editör. hem html taglerini kullanırken zorlanmazsın hem de intellisense sayesinde php asp gibi değişik diller arasında geçiş yaparken rahat olursun.

ücretsizler arasında phpedit diye bir editör var. bir tek onu kullandım. pek hoş birşey değil ama ücretsiz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
editor olarak ms notpad en iyisidir bence..
phptirad ve benzeri uygulamalar ne derece guvenli bilinmez.
en guvenlisi apache,mysql,php'yi kendin indirip kurman.
sonucta bazi seyleri ogrenmek istiyorsun ve bence kolaya kacma. Konfigurasyonu da ogren.
Mesaj tarihi:
Kodlamayı denedim ama rahat edemedim;Zaten Dreamwever ın alanı WYSIWYG yani coder'lar için uygun değil.ASP PHP entegrasyon iddiası var ama yeterince başarılı değil,tavsiye etmem.

Güzel bir editör daha : DzSoft PHP editor;-hafif ve kullanışlıdır.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Mesaj tarihi:
Windows icin PHPEd.. Linux icin Bluefish.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim daha yeni baktım topici şimdi önerilerinizn hepsini tek tek deniycem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"crimson editor" editör olarak pek güzel değil gibi. kullanmadım ama renkleri çok renkli gibi(o ne demekse) göz yorar gibi..

said:
karakedi, 03 Temmuz 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
+ logosu tavşan

onu baştan deseydin ya, hemen geçiyoruz :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..
  • Yeni Oluştur...