Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP için program

zgrw

Öne çıkan mesajlar

böle bir öonu açıldımı bilmiyorum aradım ama çıkmadı . Benim sorunum şu . php öğrenmeye çalışıyorum ve bana bir program lazım . takip ettiğim kitap microsoftun PWS ( Personal web pages ) isimli programını öneriyor . Ancak program win XP ye uymlu olmadığı için ortada kaldım :) . Buna benzer bir program bileniniz varmı acaba ? Önerilerinizi bekliyorum .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sever olarak apache yükle database için mysql'i yükle editör yüklemene bence gerek yoq (ben öyle yapmıştım)

ben bunları kullandım şu anda üst düzey php bilgim var[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
nameless13 demiş ki:
taklitlerimden sakının
Sosyal ağlarda paylaş

xammp'larda ihtiyacın olan herşey paket halinde geliyor. (hatta fazlası bile geliyor)

editör olarak da dreamweaver uygun bir editör. hem html taglerini kullanırken zorlanmazsın hem de intellisense sayesinde php asp gibi değişik diller arasında geçiş yaparken rahat olursun.

ücretsizler arasında phpedit diye bir editör var. bir tek onu kullandım. pek hoş birşey değil ama ücretsiz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...