zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 böle bir öonu açıldımı bilmiyorum aradım ama çıkmadı . Benim sorunum şu . php öğrenmeye çalışıyorum ve bana bir program lazım . takip ettiğim kitap microsoftun PWS ( Personal web pages ) isimli programını öneriyor . Ancak program win XP ye uymlu olmadığı için ortada kaldım :) . Buna benzer bir program bileniniz varmı acaba ? Önerilerinizi bekliyorum .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ISS 5.0 bu arada bu program php orenmek icin deil bildigimiz web server. kendi serverini kurup php kascaksan localden, apache oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 önce öğrenem sora zaten klasacam :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Xampp for Windows Bununla gerekli ortamı hazırlarsın (apache,mysql,php,cgi vs) Editor olarakda: PhpED yalnız paralı bir editor. Yada wastiee'nin var phpnotepad ama o nerde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sever olarak apache yükle database için mysql'i yükle editör yüklemene bence gerek yoq (ben öyle yapmıştım) ben bunları kullandım şu anda üst düzey php bilgim var[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 nusphere PHPeD en iyisi!PHP + Server + Çok Kaliteli bir editör'ü otomatik yükleyip ayarlarını yapıyor ama biraz pahalı!Ya vericen yüzlerce $$$ yada astalavista.box.sk ya uğrayacan :)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 xammp'larda ihtiyacın olan herşey paket halinde geliyor. (hatta fazlası bile geliyor) editör olarak da dreamweaver uygun bir editör. hem html taglerini kullanırken zorlanmazsın hem de intellisense sayesinde php asp gibi değişik diller arasında geçiş yaparken rahat olursun. ücretsizler arasında phpedit diye bir editör var. bir tek onu kullandım. pek hoş birşey değil ama ücretsiz.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hem dreamweaver çoğu php fonksiyonlarının parametrelerine referans yapıo , phptriad da iyi bi ortam yaratıo php + mysql + cgi + apache googleda phptriad download deyip aratıp bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Dreamweaver kodlama için uygun değil ki?Evet phptriad da oldukça iyi...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 editor olarak ms notpad en iyisidir bence.. phptirad ve benzeri uygulamalar ne derece guvenli bilinmez. en guvenlisi apache,mysql,php'yi kendin indirip kurman. sonucta bazi seyleri ogrenmek istiyorsun ve bence kolaya kacma. Konfigurasyonu da ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: mrtksn, 03 Temmuz 2004 20:03 tarihinde demiş ki: Dreamweaver kodlama için uygun değil ki?Evet phptriad da oldukça iyi... hiç kodladın mı kodlamadıysan konuşmıcan php için birebir süfer Kullandığım Versiyon: Dreamweaver Mx 6.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Kodlamayı denedim ama rahat edemedim;Zaten Dreamwever ın alanı WYSIWYG yani coder'lar için uygun değil.ASP PHP entegrasyon iddiası var ama yeterince başarılı değil,tavsiye etmem. Güzel bir editör daha : DzSoft PHP editor;-hafif ve kullanışlıdır.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 crimson editor'ü tek geçerim. + syntax highligtin özelligi war + hızlı açılıyor + logosu tavşan [Bu mesaj karakedi tarafından 03 Temmuz 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben teee yıllar önce sosyal amcanın yaptığını kullanıyorum, pek memnunum fazlasına gerek duymuyorum.[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: karakedi, 03 Temmuz 2004 23:56 tarihinde demiş ki:+ logosu tavşan sapik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 notepad tabiki :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Windows icin PHPEd.. Linux icin Bluefish.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim daha yeni baktım topici şimdi önerilerinizn hepsini tek tek deniycem :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 "crimson editor" editör olarak pek güzel değil gibi. kullanmadım ama renkleri çok renkli gibi(o ne demekse) göz yorar gibi.. said: karakedi, 03 Temmuz 2004 23:56 tarihinde demiş ki: + logosu tavşan onu baştan deseydin ya, hemen geçiyoruz :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 editpad lite[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar