Throndor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 toshiba p10 laptop var ,siemens s55 tel var.. nasıl oluyor da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 cep telefonunu modem olarak kullanmak istiyor vatandaş laptop var telefon var kızıl ötesi bağlantı olanağı da var oluyor da bu bağlantı nasıl oluyor yapan birinden acil yardım[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kizil otesi olsun olmasin aslinda bir ara kabloda bunu ayarlar bir aralar bende gprs iicin yanip tutusuyodum :D ancak gecti o gunler....simdi abi semens in gprs ve wap ayarlarini yapacaksin ve pc de cevirmeli ag kuracaksin ve 57600 hizda kendi belirledigin yada tr telsim avea da ne yaziyosa gir ...bolece baglanacaksin daha fazla bilgi istiyosan ...unuttum D: ancak bunlarda yeter .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ha bu arada elimideki telefon siemens fln değil direk nokia[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar