onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 evde kablosuz network var merkezi bir kablsouz ip sharer neti dagitiyor benim sormak istedigim bu networkun kullanicilarinim hizlarini netlimiter gibi bir programla dusurmek mumkunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yani eger 512 yi 256 -256 bolmekse sorun elbette yaparsin illa bunu limiter ila yapman gerekmez turlu programlar var ..onu deneyebilirsin .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben net limiter kullanıyorum gayette memnunum 3 pc ye bağladım yanlız benim pc limitsiz diğer makineler limitli[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 birinizde bunu nasil yaptigini solese:) hayir reklam yapr gibi olmus ben boldum guzel oldu demisinizde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ewt program ismi isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar