dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Selam. Evde iki bilgisayar var wireless kullanan ve bir tane Siemens SpeedStream 6520 marka wireless modem var. Ben kurucu olmayan bilgisayarım ve arkadaşım internete girdiği zamanlar ben bağlanamıyorum. Ayrıca o girmediği zamanlar da her defasında router ayarlarına girip Channel'ı 11'den 6'ya ya da 6'dan 11'e çekip reboot yapmam gerekiyor. Sonrasında router ayarlarından şifreyi girip ancak bağlanabiliyorum. Bu durumun neden kaynaklandığı ve nasıl çözeceğimi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sorular işletim sistemleriniz nedir? modemde mac filter varmı? (optional) paşka modemle denedinmi? senin laptopunun amrkası modeli nedir, wilress alıcısı özellikleri nedir (önemli) -- öneriler git yeni modem al Airties 206 falan laptopunun wireless driverı update et kablolu bağlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar