Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

origami - ehe eleman bitirmiş olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha falam oldum :P
caponlar yaparlar yaww boş beleş adam nede olsa bunların hepsi :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:

ben de bunu seviom
[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

Mesaj tarihi:
yuh harbi güzel yapmış ama bunların bi iskeleti falan vardır ya[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
bunnar eskiden bööle mahalle kasaplarından et aldıımızda paket yaptıkları yaalı kaatlardan mı?[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:

Ben bunu birşeye benzetemedim, sigara içen bir samurayın kaskına konmuş ve sırtına binen goblini yakmaya çalışan ejdercik mi, nedir bu?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:

normali böyle bişey ge-ta

ek bilgi olaraktan

[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.

[Bu mesaj Popeye tarafından 05 Temmuz 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır sadece samuray. korkutma amacı ile takmış.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
ilk sayfadaki 2. resimden bahsediyorum , nesinden korkcaklar.Takarsada dezavantaj olur başka bişi olmaz , tabi origamici amcamın keyfine kalmış , gerçekçi olması gerekmez :)[signature][hline].....
Mesaj tarihi:
ben sondaki samuray resminden bahsediyorsun sanmıştım. pardon.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 05 Temmuz 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
Origami sanatından pek anlamıyorum ama eğer bunları tek parça bir kağıdı yırtıp yapıştırmadan yapabiliyorsa bu adam hakikatten tebrik etmek lazım.. Yanılıyor muyum?

ben de anlamıyorum .. tek parça di mi? yırtma, kopartma, yapıştırma vb. var mı ?[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
valla oyle bende kugu yapınca sevınıyodum cocukkene ...
adam eger dogruysa bunlar kendınden gecmıs kı benide kendımden gecırdı ordan bılıyorum ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
ben origami öğrenmek istiyorum artık kendimi buna adayacam . huzuru kağıttan adamlar yaparak bulcam .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence adam bu eserlerinde hayatta tattığı acıyı sevgiyi kardeşliği yani bilimum duyguyu kağıda değişik bi şekilde aktarmış bravo bravo..
akayta alkışlamak lazım ama şimdi kim kalkçak sandalyeden[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Yeni Oluştur...