crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oha falam oldum :P caponlar yaparlar yaww boş beleş adam nede olsa bunların hepsi :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben de bunu seviom[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yuh harbi güzel yapmış ama bunların bi iskeleti falan vardır ya[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yuh be ! ben turna kuşunu 40 dkda yapmıştım oda çok dandik olmuştu acaba bunu ne kadar zamanda yapmıştır adam[signature][hline]the mAD maXimus
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Cok quzel olmuş..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 çok hoş olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bu ne be? şaka gibi. hasta japonlar. yada her ne iseler.[Bu mesaj karakedi tarafından 05 Temmuz 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bu nedir ya oha falan oldum adamlar fantazilerini yapmış puahu[signature][hline]Booo
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bunnar eskiden bööle mahalle kasaplarından et aldıımızda paket yaptıkları yaalı kaatlardan mı?[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben bunu birşeye benzetemedim, sigara içen bir samurayın kaskına konmuş ve sırtına binen goblini yakmaya çalışan ejdercik mi, nedir bu?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 normali böyle bişey ge-taek bilgi olaraktan [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 05 Temmuz 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 2. resimdekide kendocu sanırım , maskesi(men) çok benziyor.[signature][hline].....
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayır sadece samuray. korkutma amacı ile takmış.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ilk sayfadaki 2. resimden bahsediyorum , nesinden korkcaklar.Takarsada dezavantaj olur başka bişi olmaz , tabi origamici amcamın keyfine kalmış , gerçekçi olması gerekmez :)[signature][hline].....
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben sondaki samuray resminden bahsediyorsun sanmıştım. pardon.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Yuh abi nasıl bir yetenektik öyle o?Helal olsun,adamlar kaç saat uğraştılar acaba?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: RazorJimmy, 05 Temmuz 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Origami sanatından pek anlamıyorum ama eğer bunları tek parça bir kağıdı yırtıp yapıştırmadan yapabiliyorsa bu adam hakikatten tebrik etmek lazım.. Yanılıyor muyum? ben de anlamıyorum .. tek parça di mi? yırtma, kopartma, yapıştırma vb. var mı ?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Sağol popeye, nihayet birşeye benzetebildim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: OutTrader, 05 Temmuz 2004 08:21 tarihinde demiş ki: http://underground.zork.net/ onlar ne ki demek istiorum ve bu linke bakmanızı rica ediorum. (böyle bir fantazim yok ariyorken buldum walla) İlginç bir fetişizm[signature][hline].
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 valla oyle bende kugu yapınca sevınıyodum cocukkene ... adam eger dogruysa bunlar kendınden gecmıs kı benide kendımden gecırdı ordan bılıyorum ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben origami öğrenmek istiyorum artık kendimi buna adayacam . huzuru kağıttan adamlar yaparak bulcam .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aşma kare ..mukemmel otesi one dedim ya bunlarin kagittan yapildigina kim inanir ???
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adamalr yapıyor vallla[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aşmış adam ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bence adam bu eserlerinde hayatta tattığı acıyı sevgiyi kardeşliği yani bilimum duyguyu kağıda değişik bi şekilde aktarmış bravo bravo.. akayta alkışlamak lazım ama şimdi kim kalkçak sandalyeden[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar