Chewy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu akşam arkadaşlar bi yerlere takıldık vs.Tam kalkarken eski kız arkadaşım bi yere davet etmişti oraya gel iste fln.Neyse ark ben de geliyim fln dedi ii dedim.Nese mekanı dışardan gördüm direk moralim bozuldu:D.Barzo tipler fln var.Neyse indi kız geldi girerken para verioruz.Cepte bi baktım para yok :D neyse kredi kartını uzattım.KREDİ KARTI YOĞHH burda dedi eleman.Neyse bankadan cekmeye gittik.Banka işlem yapamıyoruz şuanda dedi.Bizde eve döndük sdfs hatun msj attı nerdesin die.Kusuyorum gelirim ben dedim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ayıp yatakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bi fakir daha desem ayıp olurmuki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 zaten baya içtik para bitti doğal olarak.Kredi kartı nasıl olmaz ki mekanda.Lan zaten tipleri görseniz kaçarsınız.O kızın ne işi varsa orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 o tiplerin arasında sıkılmış senin gibi birisini bekliyodur heralde. gitti 1night stand.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 "ismail PK" said: Ayıp yatakta. olay oraya kadar gelmişse ayıbın yolu kaybolmuş demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kredi kartından nakit çekseydin çok önemliyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 banka işlem yapamıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 türk erkekleri harcanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fakirliğin bu kadarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kızı evine davet etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bizim oralarda, davet eden çeker masrafları. o gece seni mekanın kapısından geri gönderenler utansın. hatunu, ekeki yoktur bu arada bu işin. madem davet ettin, kapıdan sokarsın, masrafları çekersin. hey gidinin karadenizi. böyle delikanlı kızlar başka yerlerde yetişir elbet; ama bizim oralarda kızlar karadenizin o deli dalgalarını saçlarında taşır. hatta tuz bile kokar lan o saçlar, oltayı sallasan lüfer filan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 eregorn2 said: "ismail PK" said: Ayıp yatakta. olay oraya kadar gelmişse ayıbın yolu kaybolmuş demektir... Doğru sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar