Evr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 4-5 ay kadar wow oynayamıcak olduğum için esas accountumu satıyorum ondan sonrada geri dönersemde heralde ek paketti bekler 0dan worgen başlarım. Armory accountta dk ile aynı serverda sadece alt prof için herb/alch 450/450 lvl75 Priest mevcuttur 2 lvl rested var + banka karakteri(full mat vs dolu) gold olarak yanlıs hatırlamıyorsam 4k civarı bişi olması lazım toplamda. ayrıca 65 dwarf pala(chromaggus) ve 70 dwarf hunter(magtheridon) bulunmaktadır pek bir özellikleri yok *bnet merge edilmiştir *gizli soru/cdkey vs mevcuttur *acc frozen durumdadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kaç para istiosun ? birde iletişim no yazarsan ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fiyat belirtmiyorum malum trollenmesin aklımdada bişi yok teklif edin hakkettiğini düşündüğünüz meblayı arası bulunur. msn: [email protected] burdanda öm atarsanız iyi olur her zaman online olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fiyat 400TL dusunuyorum soranlar oluyoda bişi yazıyım bari dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar