Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nYzsj_NDMdY&feature=related Ulan nasıl takılır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 reklamı izleyemedim henüz (youtube dahil, açılamadı bi türlü) ama annem bugün aynı şeyden yakınıyodu, noluyo adamlar direk hipnoza mı aldı böyle nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hala dinliyor ve bağıra bağıra eşlik ediyorum lan imdat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 TURKCELLININ GUCU TURKCELIN CEKIM GUCUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cnbc-e de back to the future başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 e çekim gücü işte. ben izlememiştim teşekkür ederim. geçen gün otobüste bi kadın '' ayy şu türkselin çekim gücü şeysine bayılıyoruuum!'' diyodu yanındakine, rastlamamak için televizyonu açmıyordum uzun süredir.kendimle yüzleştim burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 It's a phenomenal to-do-point ad. Gz Turks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar