wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ya txt uzantılı dosyalara çift tıkladığım zaman açılmıyor. özelliklerine baktım açtığı dosya oarak notepad gorunuyor ama bat iconu şeklinde yani sanırm silinmiş.. fakat başlat>çalıştır da notepad ayzınca notepad açılıyor? notepad dosyalarına birlite çalıştır dediğim zaman notepad aynı şekilde gorunmuyor.. yardım edebilecek var mı? çift tıklayınca açılmasını istiyorum notepad açıp içne surukleemk değil :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Windows nedir ? Folder ayarlarına girip dosya tiplerinden .txt uzantısının ayarlarını kontrol etmen gerek.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aynısı bendede var sorun ben wordpade çevirdim sinir etti beni[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bendede vardı ama bilgisayarı değiştirince gitti :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ya notepad var ama nerede oldunu bilemiyoerumn yani notepad programinin exesi nerde onda bisorun olmus herhalde... sistemim win xp neyse sanirm bende word yapicam :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaşlar sorunu hallettim sizede sunayım.. açtığı dosyayı değiştir dedim. notepad.exe yi buldum(c:windowsnotepad.exe) o dosyayı bi yere kopyaladım ve onu seçtim. sanrıım o notepad.exe isminde bi sorun olmuş suanda düzeldi ama kulandığı dosya c:windoznotepad.exe degil hedenotepad.exe heh :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar