wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ya txt uzantılı dosyalara çift tıkladığım zaman açılmıyor. özelliklerine baktım açtığı dosya oarak notepad gorunuyor ama bat iconu şeklinde yani sanırm silinmiş.. fakat başlat>çalıştır da notepad ayzınca notepad açılıyor? notepad dosyalarına birlite çalıştır dediğim zaman notepad aynı şekilde gorunmuyor.. yardım edebilecek var mı? çift tıklayınca açılmasını istiyorum notepad açıp içne surukleemk değil :)[signature][hline]Booo
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Windows nedir ? Folder ayarlarına girip dosya tiplerinden .txt uzantısının ayarlarını kontrol etmen gerek.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aynısı bendede var sorun ben wordpade çevirdim sinir etti beni[signature][hline]Alma? Mater?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bendede vardı ama bilgisayarı değiştirince gitti :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ya notepad var ama nerede oldunu bilemiyoerumn yani notepad programinin exesi nerde onda bisorun olmus herhalde... sistemim win xp neyse sanirm bende word yapicam :)[signature][hline]Booo
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaşlar sorunu hallettim sizede sunayım.. açtığı dosyayı değiştir dedim. notepad.exe yi buldum(c:windowsnotepad.exe) o dosyayı bi yere kopyaladım ve onu seçtim. sanrıım o notepad.exe isminde bi sorun olmuş suanda düzeldi ama kulandığı dosya c:windoznotepad.exe degil hedenotepad.exe heh :)[signature][hline]Booo
Öne çıkan mesajlar