Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybolmayan Insan ?

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşınız var , çok iyi aranız ..
Cep telefonu kapanıyor , ev telefonunu ve adresini bilmiyorsunuz , arkadaşlarının telefonu da yok maalesef ..
Babasının adını da bilmiyorsunuz ki 118 den ev telefonunu alasınız ..
Bu insanı nasıl bulursunuz ? (ya da böyle bir şey mümkünmüdür ki ? )[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

bir dağa çıkıp tüm kudretinle bağır... belki duyar :P şaka bi yana anca arkadaş bulcaksın bu kişinin arkadaşını bulcaksın... ben khalayı bile öyle bulmuştum... hani bazıları vardır bir sürü tanıdığı olur cep telefonundan numaralar taşar ya öyle bi adam bul ondan al telefonunu :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 05 Temmuz 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
bir dağa çıkıp tüm kudretinle bağır... belki duyar :P şaka bi yana anca arkadaş bulcaksın bu kişinin arkadaşını bulcaksın... ben khalayı bile öyle bulmuştum... hani bazıları vardır bir sürü tanıdığı olur cep telefonundan numaralar taşar ya öyle bi adam bul ondan al telefonunu :)

o da yok işte işin kötüsü arkadaşlarını nasıl bulacam ? Aynı yere geliyorum o zaman[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 05 Temmuz 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
E abi ben biliyorum.
Neden kız olduğunu nasıl bildiğimi soracak olursanız, kimse kızdan başka birşey için bu kadar uğraşmaz bulacam diye.

yok yok clan maçı öncesi insana ulaşılamıyo ve clan maçına 10 dakika kalmışsa uğraşılır emin ol... bkz: http://forum.paticik.com//view.php?id=68898[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasız ama, bir gün otobüsle giderken kayıp aranıyor ilanı görmüştüm. Duraktan sonraydı, hızlanıyorduk yani.
Kıza şöyle bir baktım, "Oha ... lan bu?!?!" dedim. Benziyor falan değil. Direk aynısıydı. (Ben öyle görmüştüm yani.) Adına baktım.

Tutuyordu.

Soyadını bilmiyordum, hemen telefondan msg attım onun bir arkadaşına, bu kızın soyadı neydi diye. Cevap gelene kadar kafayı yiyecektim. Neyse ki başkaymış soyadı.
Kız da öyle normal bir arkadaşımdı, yanlış anlamayın. :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 05 Temmuz 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
yok soyadını biliyorum , bir de kapalı telefonun kayıdının kime olduğunu söylerler mi

abi turkcell ise telefonu bir şekilde yapılıyordu bişey yazıp numarayı yazıp 2222 ye yolluyodun falan onu herhalde www.turkcell.com.tr den öğrenebilirsin[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir kez aramıştım, soyadını söylemiştim 118'e. Nerde oturduğunu sormuşlardı. Ben de bilmiyorum deyince de "O zaman yardımcı olamayız!" demişlerdi.
Oturduğu yeri aşağı yukarı (Kadıköy, Bakırköy vs.) biliyorsan bir dene hiç olmazsa.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...