Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet Show fuarında kanarya yarışması

Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Hayvanseverlerin merakla beklediği 12. Evcil Hayvan Show (Pet Show 2009), 22-25 Ekim tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuar kapsamında Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu'nun desteğiyle, İzmir Serinofil Derneği tarafından kanarya yarışması yapılacak. Yarışmada Türkiye'nin dört bir yanından gelen 2 bini aşkın kanarya ve kafes kuşları kendi kategorilerinde performans sergileyecek.

FUAR ALANI
2. Federasyon Kupası Kanarya Yarışması, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 2 No'lu Sergi Salonu'nda, 2 bin metrekarelik alanda yapılacak. Yarışma için kayıtların, 24 Ekim 2009 Cumartesi günü 09.00 ile 12.00 arasında yapılacağını söyleyen Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Tanış, "Türkiye çapında 12 ilde gerçekleşecek Federasyon Kupası yarışmalarının finali İstanbul Feshane'de yapılacak. Türkiye Şampiyonası sonucu birinci olan kuşlar ise yine ocak ayında Portekiz'de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazanacak. 2. Federasyon Kupası Kanarya Yarışması 25 Ekim 2009'da gerçekleşecek ve sonuçlar aynı gün fuar alanında açıklanacak" dedi.

gelin haa paticikler.. görün kuşları bizim dernek yapıyor bu işi bu sene bende çalışırım artık orda
Sosyal ağlarda paylaş

Dwinz said:

ben gelirim her türlü. zebra ispinozu(türkiyede hint bülbülü diye geçiyor) aldım iki tane o zamandan beridir ilgim arttı kuş olayına. bu arada bu kuşlarda ensest olayı varmı ki çoğaltmak için başka yerden bir tane almak lazımmıdır.

var var
ama anne ile oğlunu
baba ile kızını çifleştirince bişey olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...