aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kullanırım diyerek aldığım fakat zaman ayıramayıp sadece 1 ay oyalandığım PSP'imi satmak istiyorum. Takip eden resimleri inceleyip, sormak istedikleriniz sorabilirsiniz. Fiyat olarakta çok kasmayacağımdan emin olabilirsiniz. Resimde görüldüğü üzere 2 tane oyun, 9 tane film, 4 GB SONY MARK2 hafıza kartı, sünger kılıfı, 8 adet UMD disk kapasiteli kasa ve şarj aparatıyla beraber satıyorum. Ayrıca şeffaf ekran koruyucu mevcuttur. Bütün parçalar orijinal ve fonksiyonel olarak herhangi bir sorunu yoktur. Değişeni boyası yok :p SONY MARK2 hafıza kartına 4GB veriyi 12-13dk içerisinde atabilirsiniz. Önceki kartlarda bu süre 25dk idi. Ek bilgi olarakta PSP 3000 serisi de kırıldı. Anladınız siz onu :D Özetlemek gerekirse: - PSP 3001 - 4 GB SONY MARK2 hafıza kartı - Soul Calibur: Broken Destiny (piyasa fiyatına bakmanızı tavsiye ediyorum) - Final Fantasy: Crisis Core - 9 Adet Orijinal UMD Film - 8 Adet UMD Disk Kapasiteli Kasa - Sünger Kılıf - Şarj Aleti 5. foto için linki tıklamanız gerekiyor, neden açılmıyor anlamadım :s Resim 1 Resim 2 PSP 3000de PSP 2000den farklı olarak (teknik özellikler hariç ) "HOME" tuşu yerine "PS" logosu bulunmaktadır. Resim 3 Resim 4 Resim 5 Resim 6 Ankaradaysanız elden teslim edebilirim. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj gönderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 türkçe dil seçeneği yok içerisinde. eklememişim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 düşündüğün fiyat aralığını yazarsan, memnun oluruz =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 380-400 TL arası diyelim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sizlerin varsa fiyat önerisi dinliyorum D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 üzerine 40 mılyon koyup xbox360,100 civarı koyup ps3 alabılınıyor hemde xbox sıfır.Her nekadar temiz ve ekstralı gözuksede ikinci elde ekstralar pek birşey ifade etmedıgınden fiyat bana göre uçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 neden bu ilanı ben deli gibi psp arayıp, vazgeçip, laptop aldıktan sonra verirsin ki. off yani ne diyeyim yani. para durumunu toplarsam düşünebilirim. p.s: ankaradayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 satabilmen açısından fiyat olarak bir fikir vereyim. İstanbul bakırköyde 0 psp 3004 + 8gb sony hafıza zımbırtısı+ firmware 350 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fazla düşeceğimi sanmıyorum açıkçası. sonuçta sadece aleti vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 güzel aletmiş ya.fiyat konusunda sölenmek istenen şu sanırım sen orjinal almışsın oyunları-filmleri (tebrik etmek lazım) ama senden psp yi alacak kişi için bunun hiç bi anlamı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 konunun o yöne kayacağını tahmin etmek zor değil, bunun için kimseyi suçlamıyorum malum tr şartları ortada. hala günceldir. makul tekliflere kapım açık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 up o zmn! 340TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tavsiyem aleti ayrı, oyunları farklı sat ve hakettiğin ücreti al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 250 ye trink alirim aklinda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben&Jerry's said: 250 ye trink alirim aklinda olsun istenilen ucret de zaten TRINK verilecek, taksit mi uyguluycaktin verdigin 250 e , hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 250'e satmayacağım zaten, hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yukarı! yukarı ve ileri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 burada onemli olan default firmware i nedir ? 3 kusurlu birsey olacak. Bu alicilar icin cok onemli oldugundan belirtmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 açıkçası bu kırdırma olayıyla pek ilgilenmedim. detayını da bilmiyorum fakat şu anki versiyonu 5.55 olması lazım. oyunlardan birisi güncellemişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 5.03 ve asagi firmware ler EGER KIRACAKSANIZ , size lazimolanlar. 5.03 ustu versiyonlar kirilamiyor, ilgilenenlere bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 (td) 330 TL'ye satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar