Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Domatesti, patetesti, yumurtaydı derken sonunda benim balkona da çalıştılar. Dün akşam birisi yoğun miktarda domates ve biber karışımı olmak üzere baya bi salçayı balkona boşaltmış. Zaten yapraklardan dolayı tıkanık olan tahliye deliğimizin de azizliğine uğrayarak yağan yoğun yağmurdan dolayı balkondan evin içine salça sızmış bi de!!! Neyse şimdilik halıyı falan attık balkona yerleri ve balkonu temizlemek kaldı bakalım. Ne güzel bir cuma sabahı:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tost yapaydın o salçadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kan olmayala dın dın dın dın dıııınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 salça iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yağmurun da etkisiyle tam bandırarak yemelik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bugün salçayı döktük yarın kanınızı dökücez die uyarı yollamışlar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 salçalı ekmek süperdir(tu), de internette adam gibi bi standart salçalı ekmek resmi çıkmadı hep dandik resimler var olm, biri yapsın koysun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Anamm kan olmasın lan harbiden. Zaten tam evin karşısında bir masaj salonu kesin böyle mutlu sonla biten cinslerden. Hava kararana kadar kimse girip cikmiyor ama hava karardiktan sonra içeri girip cikan erkeğin haddi hesabi yok valla=) Gelen tiplerin de coğu Polat, Memati falan. Sakın onların işi olmasın bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bildiin salça mı atmışlar ? belki yannışlıkla olmuştur. zaten bi su tut geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Harbi salça valla böyle her yerde biber çekirdeği falan var bi de acayip bir domates kokusu. Domestos döktük kokuyu hafiften aldı ama evin içine taşması cok boktan oldu halı falan leş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 [img=http://i0910.hizliresim.com/2009/10/16/1361.jpg] ohh hafif de acılıdır o renkten belli sabahlar olmasın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Harbiden böyle karnım da acıktı çok pis. Gidip ben bari ekmekleri bandırayım atayım sonra tavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 paspatur said: [img=http://i0910.hizliresim.com/2009/10/16/1361.jpg] ohh hafif de acılıdır o renkten belli sabahlar olmasın lanOHAAA deli cnm çektiiii acill yemem lazım ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu arada çok özürdileyerek söylemek istiyorum. başlığı ilk okuduumda, ki 2 defa daha okudum hemen ardından; balkonuma sçmşlar olarak okudum o.O baya bi oha dicektim sonra salça olduunu gördüm. ama ona da oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kim salça oluyor uleynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 olm yemin ediyorum şu an acılı kahvaltılık salçalı ekmek peynir çay takılıyorum offf süper :D teşekkürler topik için. iyi bi hatırlatma oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ahuahua sıçsalar daha güzel kokabilirdi aq ne leş bir koku oldu var ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 öle deme ya yiyorum şu an asdas. güzel kokuyo.. ama sennki sanırım konserve ondandır :D kkahvaltılık acılı salça atsalarmış farklı kokabilirdi sanırım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 HAHAHAH SON NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ya pencerene pattes atsalardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar