Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 selam. şu anda laptoptayım işletim sistemi vista. masaüstü bilgisayarımada en son format attığımda xp fiesta diye bişi verdi arkadaş xp cd si bulamadım bu geldi elime bunu yükledim. ancak birbirine bağlanamıyorum. yani ağ ayarları ayın çalışma grubu falan workgroup paylaşım olaylarıda aktif herşey tamam ancak göremiyor 2 makina birbirini ağ bağlantılarımda. bunu nasıl halledebilirim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 makinaadı yaz gir explorerın adres barına ip yaz hiç olmadı o hep olmuştur zaten aslında ağ var ama orada gözükmez ağ var diye. benim windows 7de bile oluyo, xpde zaten oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 harbi he hiç aklıma gelmedi :D tenk yu so maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 lan sene 3000 olacak mikrozort bu sorunu çözemeyecek bak.. kalıbımı basarım. hani filmlerdeki gibi, adam odaya gelir bilgisayarını açar. artık diğer bilgisayarlar bunu nasıl tanıyorsa birden tanırlar.. eleman da "mike bana yolla o dosyayı da pentagon'u hekleyim lan!" der.. çööört dosya adamın bilgisayara gider. "sonra da bakın çaldığım roketlerin şemalarını veriyorum ekrana" der bir de işte o konuşmada pentagon'un hek(!)lenmesi, nükleer sırların çalışması bile gerçekçidir.. ama bilgisayarların birbirini görmesi sahnesi tamamen sahtedir. bu sahnelerde dublör kullanıyor hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 evet katılıyorum da bi sorun daha var. vistadan xp ye baglanabiliyrum da xp den vistaya ı ıh baglanamıyorum. makina ip si ile baglanmıyor. erişim izni falan diyo. halbüse paylaşımda c d hatta belgelerim. filhakika olmuyor ölmuyor. nasıl bağlabiliciim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Easy File Sharing Web Server gibi bi programda işini görür, explorera atıom 192.168.1.1 giriyosun oldugu gibi bütün hdd karşına dökülüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Fransuxa said: evet katılıyorum da bi sorun daha var. vistadan xp ye baglanabiliyrum da xp den vistaya ı ıh baglanamıyorum. makina ip si ile baglanmıyor. erişim izni falan diyo. halbüse paylaşımda c d hatta belgelerim. filhakika olmuyor ölmuyor. nasıl bağlabiliciim? firewallı kapatıp denesene bi? eğer kapatınca çalışırsa firewall ayarlarını kurcala bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 firewall ı kapatıp çalıştırdan 10.0.0.9 yazıyosun paylasılan klasörleri gösteriyo ama giremiyosun. giriş izni falan filan diyor. paylasımda olmasına ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 o zaman paylaştığın dosyalarda izin verilen kullanıcı olarak kendini de ekle? burdaki mesele şu aslında, xp'de yalnızca domain ortamında SBS falan kullanılınca eklenen bi özellik bu. normalde gidip paylaş diyosun olup bitiyo. vistada bu özellik eklenmiş olarak geliyor ama. dosya paylaşımında paylaşıma izin veriyosun, sonra kullanıma izin veriyosun vs. detaylı ayarlar var aynı domain ortamındaki xp gibi. güzel bişey aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar