Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İSOM[İstanbul Ortapedi Merkezi]

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yeni aklıma geldi uyarayım dedim.. Bundan iki yıl önce paintball oynerken ayağımı feci şekilde sipere çarpmıştım.. Üstüne basamıyodum pazar günü olduğu için İSOM a gitmiştik. Dışardan gayet güzel görünen biyer olmasına rağmen berbat biyer. Röntgen makinası 100 yıllık. Doktor bakmıyo, ayağında çorap&takunya olan görevli röntgeni çekiyo. Başparmağım çok acıyodu, bişey yok incinmiş dediler krem verdiler yolladılar eve. Bunun üstünden 1 yıl kadar geçti. Ayağımda bi ağrı vardı doktora gittim (Levent Acıbadem Polikliniği) röntgen çekti senin parmağın kırılmış dedi. Tabi dellendik falan ama röntgenleri bulamadığımız için dava veya şikayet gibi bi olay yapamadık. Sonradan öğrendim babamın bi arkadaşı motosiklet kazası geçirmiş, omzu kırılmış/çıkmış ikisinden biri, yine bişeyin yok demişler adam 2 tane ameliyat olmak zorunda kalmış.. Siz siz olun o allahın belası yere gitmeyin.. Uyarayım dedim.. :([signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında benim biraz hayvanlığımda çıkıyo ortaya :P 3 kez biyerım kırıldı ilk parmağım kırıldı (el) 3 gün sora doktora gittim. sora topuğum kırıldı gittim o kırık ayakla ayakkabı aldım, fuar gezdim 1 hafta sonra doktora gittim kırık dedi. 3. sü de bu yani adam merhem verdi ben tamam dedim öle acı macı çok hissetmiyorum niyeyse kırılınca :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de kırılmıştı. ilk başta sıcakken bilek hiç acımamıştı. sonra belli bir açıda tutunca acımıyordu. sonra diksiyon yaptılar. (hatırlamak istemiyorum.) sonra da alçı zaten.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

pis ne kelime.... adamlar seni ikiye ayıryo, bu arada da bunun nasıl yapıldığını anlatıyor. (nebuch hatırlar: parmak uçlarını kullan, evet protecnüs ucuna doğru, şimdi çek, evet boyle, hanım evladı gibi diksiyon yapmayın)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...