Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaşlar yeni aklıma geldi uyarayım dedim.. Bundan iki yıl önce paintball oynerken ayağımı feci şekilde sipere çarpmıştım.. Üstüne basamıyodum pazar günü olduğu için İSOM a gitmiştik. Dışardan gayet güzel görünen biyer olmasına rağmen berbat biyer. Röntgen makinası 100 yıllık. Doktor bakmıyo, ayağında çorap&takunya olan görevli röntgeni çekiyo. Başparmağım çok acıyodu, bişey yok incinmiş dediler krem verdiler yolladılar eve. Bunun üstünden 1 yıl kadar geçti. Ayağımda bi ağrı vardı doktora gittim (Levent Acıbadem Polikliniği) röntgen çekti senin parmağın kırılmış dedi. Tabi dellendik falan ama röntgenleri bulamadığımız için dava veya şikayet gibi bi olay yapamadık. Sonradan öğrendim babamın bi arkadaşı motosiklet kazası geçirmiş, omzu kırılmış/çıkmış ikisinden biri, yine bişeyin yok demişler adam 2 tane ameliyat olmak zorunda kalmış.. Siz siz olun o allahın belası yere gitmeyin.. Uyarayım dedim.. :([signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oha kırığa merhem verilmiş,ayıp.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aslında benim biraz hayvanlığımda çıkıyo ortaya :P 3 kez biyerım kırıldı ilk parmağım kırıldı (el) 3 gün sora doktora gittim. sora topuğum kırıldı gittim o kırık ayakla ayakkabı aldım, fuar gezdim 1 hafta sonra doktora gittim kırık dedi. 3. sü de bu yani adam merhem verdi ben tamam dedim öle acı macı çok hissetmiyorum niyeyse kırılınca :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 belki de artık kırıl mamıstır. ufalanmıştır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hehe bide annelerim klasik sözü vardır "kırık olsa dayanamazsın!" yalaaan öyle bi dayanıyosunki..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 benim de kırılmıştı. ilk başta sıcakken bilek hiç acımamıştı. sonra belli bir açıda tutunca acımıyordu. sonra diksiyon yaptılar. (hatırlamak istemiyorum.) sonra da alçı zaten.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ıy ne pis acıtır şimdi onlar ya tırsarım vala[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 pis ne kelime.... adamlar seni ikiye ayıryo, bu arada da bunun nasıl yapıldığını anlatıyor. (nebuch hatırlar: parmak uçlarını kullan, evet protecnüs ucuna doğru, şimdi çek, evet boyle, hanım evladı gibi diksiyon yapmayın)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 :( böyle denyo insanlarda var yani..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ptt hastanesin de de hamam böcüğü vardı. amliyat odasında bu arada.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 up layalımda herkes öğrensin.. di mi?[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 up[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar