Experimental Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Elektriklerin yağmurlu havalarda voltajı düşürüp pcye reset attırmasının pcye ne tür zararları olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bozulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 mönitörün arızalandığını bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yağmurlu havadaysa bir şey olmaz da, yağmur yokken elektrikler giderse o zaman sakat. Genelde hard diskte sorun olur, voltaj dalgalanmaları PSU'i yakabilir ki ona bağlı olarak bütün bilgisayar parçaları bozulabilir. Kaliteli UPS çok işine yarar eğer sık sık voltaj dalgalanması/elektrik kesilmesi yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ups de kasayı bozar diye duymuştum o doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Öeh ilk kez duydum öyle bir şeyi. Bir araştırayım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 power yanar, anakart yanar, ekran kartı yanar, monitör çok zorlarsa gümler, ses sistemi özel regülatörü yoksa uçar... evet bunnar olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Şöyle bir şey var da, senin dediğinle pek alakası yok. http://en.wikipedia.org/wiki/Uninterruptible_power_supply#Difficulties_faced_with_generator_use UPS candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Dragonmax said: power yanar, anakart yanar, ekran kartı yanar, monitör çok zorlarsa gümler, ses sistemi özel regülatörü yoksa uçar... evet bunnar olur.. Yağmurlu havada pc açmaz hale getircen beni dostum Alim bi ups olmuyo böyle 4 oldu bu voltaj düşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kaliteli power supply i olan icin cok buyuk masraf olmaz. cunku voltaj regulatoru felan olacak icinde, hatta guzelce de bir ampul sigortasi olacak. bunun di$inda ani elektrik kesilmesinde olabilecek en buyuk zarar hdd ye olur, o sirada yazma i$lemi devam ediyorsa, bad sektor hatta komple yalan olma gibi vakalara rastlanabilir. ho$ ups ayni zamanda regulator gorevi de gorecegi icin cok sagliklidir. tavsiye ederim. ama oyle gidip 600 luklerden alma, adam gibi 1-1.5kw lik bi$i al. hatta telefon hatti, rj-45 korumali bir$ey de olursa mantikli olur, zira benim internal dsl modemim yanmi$ti 2001de, bilgisayar kapaliydi. icindeki akusu degi$tirilebilir bi$ey almani tavsiye ederim, akuler 3 yil sonra yattara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bir de yerli mali TUNCMATIK kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Direk bir model önerirmisin tunçmatik ten baktımda sürüyle model var . Birde bunların ayarları fln oluyomu yoksa kendisi otomatik mi yapıyor . Umarım otomatiktir yoksa kaş yapalım derken göz çıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Tucmatik 1000-1500 modellerinden birini al, bendeki modelde usb girisi var, ben takmadim ama takarsan online olarak gorebiliyosun degerleri felan. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tucmatik ilk defa duydum :) yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 TUNCMATIK ! fakat bu isim.. neden abi yani biri aciklasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 AHAHAH direk mala gider asdsadsa yu-ma-tu derim hertürlü!! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Peki faturaya ne kadar yükleme yapar bu aletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çok değil. çok olsaydı zaten bireysel kullanıcılar kullanmaktan çekinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar