Pallando Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Arkadaşlar tercihen kablolu xbox360 controller arıyorum. PC'de kullanıcam o yüzden wireless alıp birde aparat ile uğraşmak istemiyorum. Uygun fiyat olursa ama wireless + aparat düşünebilirim. Bildiğiniz bir yer yada 2. el satan varsa lütfen bildiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bende bi tane fazladan kablosuz gamepad war.sıfır aldım,sadece bikaç kez bi arkadaşım tarafından kalmaya geldiğinde kullanıldı o kadar. onun haricinde aldığımdan beri (1,5 ay filan oldu) yatıyor masanın üstünde. 60 liraya bırakabilirim. resimlerini de koyabilirim istersen,ne kadar temiz olduğunu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sanırım acelen yok sanırım satmak için dimi? Aparat derdi var wirelessin o yüzden ilk önce kablolu arıyorum. Bulamazsam eğer ÖM'den ulaşırım sana teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar