KahnX Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bazı sorunlar yüzünden vizeye üniversitemin açılmasına 1 hafta kala başvurdum. Pazartesi oryantasyon haftası başladı ayın 12sinde. Alman Konsolosluğuna defalarca belirttim işim çok acil lütfen öncelik verdirin diye ama anlamıyolar. DÜn mail attım işlemlerin nasıl gittiğini sormak için ve attıkları cevap bana kafayı yedirtiyo şuan allah aşkına birisi bi tavsiyede bulunsun: "Gönderiniz icin tesekkür ederiz. Vize evraklariniz 13.10.2009 tarihinde posta yoluyla (2-3 hafta sürmekte ulasmasi) görüs alinmak üzere Almanya'daki yabancilar dairesine gönderilmistir. Yabancilar dairesinden vizeniz ile ilgili görüs gelmeden islemlerinizi sonuclandiramiyoruz. Henüz yabancilar dairesinden cevap gelmemistir." YA 2-3 HAFTA NE DEMEK BEN ONU BAYKUŞLA ATSAM İKİNDİDE ULAŞIR !?!??? Bide okulda öğrenci işlerinden fax çekmeleri için bi text örneği gönderdim ama konsolosluğa mı çeksinler yoksa neresi olduğunu bilmediğim bi yabancılar dairesine mi şaştım kaldım. Nedir bu yabancılar dairesi nasıl ulaşırım bi yardım edebilen çıkarsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yapacak pek bir sey yok. Oncelik felan dikkate alacaklarini hic sanmiyorum. Benim de basima benzer bisi geldi, UK Border Agency gecici mezuniyet belgemin orjinalini bana geri vermedi. Ugras ugras vizemin sonuclanmasindan yaklasik 2,5 ay sonra posta ile elime gecti belge, nerdeyse universiteye kesin kaydimi yapmiyorlardi bu yuzden. Maillerime de ortalama 1,5 haftada cevap veriyorlardi. Posta dedigim de beyaz zarf icinde ikiye katlanmis sekilde ve dosya delikleri ile aldim belgeyi. Bayagi bir gecikmeyi goze al bence. Bu isler maalesef boyle yuruyor. Yabancilar dairesine gitmesi standart bir prosedur ise ve sen bunu onceden biliyordu isen cok gec basvurmussun. Gidecegin okulun international support bolumu nereye gonderecegini bilir, konsolosluk ile yazismalarini onlara forwardla ve ne yapabileceklerini sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar