sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 vay bea kess :) eski gunleremi dondurceksin bizi.bekle bakalim hele bi aslinda iyi olur acabiliriz duruma gore.[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 playa bende 6061 6.0full exe ve hl update i var ama server patchlerini ve dosyalarını nereden bulabiliriz bilmiyorum ben playerlar icin upload edebilirim[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tabi olm Ke$ :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet aradaşlar yetkililerle görüşmedeyim izin çıkarsa nostalji server olarak 1 tane 6.2 server ı açmayı düşünüyoruz. bu size iyi haber olsun benden cevap bekleyin. update leri upload eden arkadaş eğer link veririsen buraya diğer arkadaşlarda indirsin hep beraber zıplayarak awp ile head atalım zoom açmadan ateş edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya ben player lar icin olan gerekli dosyalari upload ederim siz server dosyalarini ariyin ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tabiki bu sadece bir düşünce.gerçekleşmesini ümit ettiğim bir düşünce umarım mutlu son ile biter. dosyayı görüşmelerden onra aramaya koyulmayı düşünüyorum.ne kadar büyük olabilirki sonuçta bağlantı sağlam indirir 3 5 sn'ye hele kesin bir cevap gelsin 1 hafta 2 hafta 3 gün 5 gün ne kadar sürerse sürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ikna et yeter ya :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 csb60full.exe upload edildi. csb6061.exe upload edildi. hl10051006.exe nin son 20 mb si var. Yarın sabaha buraya linklerini aticam cekersiniz. arkadaslar.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ke$ desem ne dersin go2hell?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 fizban hangi anlamda keş :) Clan olaraksa kral derim Kes anlamındaysa sanane derim?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 go2hell 7,0 server ı açılacak galiba :) 6,2 yi sizin için israr ediyorum bakalım gelişmeleri söylicem.server lar taşınıyor şu anda bi süre haber almıyacağım.gelişme olursa burdayım ama 7.0 ağır basıyo galiba 7.0 olacak[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 6.x olsa cok guzel olurdu ya, insallah olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 birazcıkta şanstan dolayı olmuyor.tüm cs sürümlerini bulduk ama exe olarak bize tar.gz lazım bide hll nin eski server sürümlerini arıyoruz yi açabilecek sürümü bulamadık.bilen varsa link verirse indiririz 6.2 açma ihtimali böylece artar tam emin değilim hangi sürüm olduğundan zaten konuyla ben ilgilenmiyorum sadece site de ve oyun sunucularında yetkim yav server açma konusunda yetkim yok ama sözümüz azcıkta olsa dinleniyor.eğer player sayısının çok olacağı kesin olsa açılır dosyalar temin edilse.hll nin 6.2 için olan server dosyasını(tar.gz olarak ) olarak bilen varsa link verebilirmi sizlerden gelne yardımlar işi hızlandıracaktır :) ve oynayan arkadaşlar eğer konuyu birtazcık up lar salar bende yetkili kişilere bu topic i göstererek oyuncu sayısının fazla olacağına ikna edebilirim ( bu mesajı gözden kaçırırlar umarım :D )[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tar.gz yi ariyicam ben 6.1 dosyalarini upload ettim[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 6.1 lütfen ya[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Gerekli HL versiyonu 1.0.1.6 yukarlarda da yazdigim gibi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Acılıcakmı acılmıcakmı bu konuda bi bilgilendirsenizde bizde heycanlanmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar