Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 annemin bilgisayarına girmiş bu virüs norton temizlemiyor yardım lütfen[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 pardon vbs.haptime.a mış virusun ismi bi deistirilirse sevinirim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Çok kıl bir virüs. bulaştığı dosyaları silmeden çözmesi %50 ihtimal galiba. Bende McAffee mi ne var o temizliyor genelde bazende siliyor. www.f-prot.com dan Msdos versiyonunu çekersen temizler yanlız dosyayı direk silerek, fprot temizliyemiyo direk buluyo siliyo. Birde silme sürecini kısaltmak için temporarily internet files klasörünü boşalt. Çünkü bu virüs galiba *.html ve *.htm lere bulaşıyor(başka dosyalarda olabilir) Ayrıca çok zararlımı bilmiyom. Arada bir dosya çalıştırıyor oda bilgisayarı yavaşlatıyor ondan ileri zararını görmedim(şayet buda yeterince kıl edici bir durum) Okuduğum kadarıylada orta derecede tehlikeli bir virüs.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 evet html dosyalarındaymış çoğunlukla ama annemin bilgisayar biraz yavaş olduğundan kastırıyormuş sanırsam diyorsun ki mcafee siliyor hmm ok sağol[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar