Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Hagii said: bugüne kadar ot gibi yaşadığımı da fark ettim. facebook ta arkadaşların resimlerine baktığımda ben koskoca üniversiteyi bitirdim ama şöyle sayacağım bi güzel etkinliğim yok. güzel anlar vardı belki de ama her zaman bi yarış sınav havası vardı. ilokulda farkında olmadan okuyorduk. sonra lise de üniversite de rahat ederiz diyerek lise hayatı öss çalışarak ot gibi geçti. sonra ise üniversite geldi. üniversite nin ilk yılları zordu ama son sınıflarda rahat edecektik. hep yarış havasında geçti yıllarım. üniversite son sınıflara gelindiğinde ise bu sefer iş sıkıntısı oldu ve kpss ye hazırlanma çıktı başımıza birde. onu da hallettik gibi bu sefer iş te başarılı olduğunu göstermen için kriterler var. var var var ........... ya ben ne zaman rahat edeceğim:) yeter artık ya bıktım resmen hayattan.o zman naapıyoruzzz KORAX kankut şu arkadaşı bi faceine eklermisin. senin profile bakıp intihar etsin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar