güncel,fiyat 200'e indi.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Satılık WoW (80 druid 70 warlock) (A)
güncel
hacı pvp gear var mı
maalesef.
hala 200 lira,güncel. bu fiyata 7k küsür goldu olan account kaçmaz. alın da borçlarımı ödiyim hadi :p
catacylsm ile oyuna dönmeyi kararlaştırdığımız için satmaktan vazgeçildi.konu kilitlenebilir.
- 3 hafta sonra ...
bi arkadaşım daha bana accountunu bıraktığı ve zaten catacylismle sıfırdan warrior rerollayacağım için bu accountu tekrardan "acil" satılığa çıkarıyorum.
fiyatı da 175 liraya çektim,hadi bakalım bu fiyata 7k küsür goldlu acc kolay bulunmaz
fiyatı da 175 liraya çektim,hadi bakalım bu fiyata 7k küsür goldlu acc kolay bulunmaz
executus gibi absürd bir server degilde burning legion dunemaul gibi daha "oynanan" bir server olsa daha çok alıcı bulurmuşsun :(
Sanane adam isterse rus serverina migrate eder ordan satar
ben de baska seyler soyliyim dogru ama gereksiz olan
bazi orumceklerin disleri bizimkindeb buyuktu
bugun sali
su an su iciyorum
isteyen alir migrateini yapar
ben de baska seyler soyliyim dogru ama gereksiz olan
bazi orumceklerin disleri bizimkindeb buyuktu
bugun sali
su an su iciyorum
isteyen alir migrateini yapar
satıldı arkadaşlar wowtürkten,ilgi için teşekkürler ^^
edit:executus serverını da ben seçmemiştim aslında,acc'un eski sahibi arkadaşım (paticikten earenwen) orda oynuodu,accountu ben alınca masraf yapmadım orda oynadım direk.güzel bi server executus , gayet kalabalık,dengeli filan.
bir diğer edit: bu arada burning legion ve dunemaul sux :p
edit:executus serverını da ben seçmemiştim aslında,acc'un eski sahibi arkadaşım (paticikten earenwen) orda oynuodu,accountu ben alınca masraf yapmadım orda oynadım direk.güzel bi server executus , gayet kalabalık,dengeli filan.
bir diğer edit: bu arada burning legion ve dunemaul sux :p
- 2 hafta sonra ...
nefret ettim şu wowtürkün dönek barzolarından artık ya, "kesin alıcam abi yarın yolluyorum parayı,kimseye verme" diyen adam ortadan kayboldu,1 haftadır ne ses ne seda yok... -_-
güncel arkadaşlar.fiyatı da 150ye çektim,satılsın artık,canımı sıkmaya başladı..
güncel arkadaşlar.fiyatı da 150ye çektim,satılsın artık,canımı sıkmaya başladı..
150 ne ya ahah oyunun kendisi o kadar zaten
basliyicak olsam wow a direk alirdim valla
basliyicak olsam wow a direk alirdim valla
satıldı bu sefer :p
tüh kaçmış alırdım 200e
Öne çıkan mesajlar