LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 arkadaşlar yeni bi kulaklık aldım.kasanın ön paneline takınca mikrofon çalışıyor fakat kulaklıkta bi sorun var.sol taraftan ses normal gelirken sağ taraftan çok az ses geliyo.kasanın arkasına taktığım zaman çok güzel çalışıyo.ses kartı yok. asus onboard.ön panelde de normal çalışması için napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bağlantıları kontrol et anakarttan ön çıkışa gelen kabloları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bende de şöyle bi problem var burdan sorim. laptop var lenovo. kulaklığı takıyorum. bişeler dinliyorum. kulaklığı çıkarınca laptop hoparlörlerinden ses gelmiyor. playeri kapatıp açmam gerekiyor. sorun nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Anakartinda kullanilan dac in modeline bagli olarak muhtemelen problemin budur. kasa ve anakartini yazarsan daha kesin birsey soylerim. @yetemenk bios update dene, bazi tasinabilir bilgisayarlarda gayet sik gorunen bi bug. edit: ayni sekilde lenovo nun sitesinden anakart yongan ve ses karti driverin icin de bir guncelleme olup olmadigini kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o sorun kalıcı sölim ben sana. direk kart hatası. yaptırmaya da uraşma.. :/ yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 deneyelim bakalım. umarım olur. win 7 yuklu. driverlar da beta zaten. tam sürüm cıkmadı gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar