SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 xp var pc de, win 7 kurucam, nasıl yapıcam dayılar var mı anlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 tabi xp de duracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 XP'nin de durmasını istiyorsan yapacağın şey win7 dvd'sini takıp normal bir program gibi kurman olacak. Bilgisayar açılırken dvd'den başlatıp kurma gibi olaylara girmene hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 peki, ntfs üzerine mi kuruluyor o da, öyledir gerçi, d ye kurmak istiyore mesela, biçimlendirme ister mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Evet ntfs üzerine kuruluyor. Biçimlendirme olayını da sana bırakıyor, hayır dersen xp ile beraber kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hah dayı, çok sağol, terazini kırdım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 pekaziz said: XP'nin de durmasını istiyorsan yapacağın şey win7 dvd'sini takıp normal bir program gibi kurman olacak. Bilgisayar açılırken dvd'den başlatıp kurma gibi olaylara girmene hiç gerek yok. böyle yaparsak açılışta xpyi mi açim yoksa win7yi mi diye sorar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sormıycak olsa niye xp dursun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 vista ile xp müdahale etmeden birlikte kullanılmıyordu. win7 de çözmüşlerse olayı çogüzel. 3-4 formata patlamıştı bana bu olayı anlamak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 açılışta mulaka sorucak tabiki.sorun yaşanacağıbı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hdd 3e bölmüştüm C=XP , D=win7 , E=dosyalar xp üstüne win7 kurdum misler gibide her ikisi çalışıyor system startup ayarlarından zaten gözükür açılışta hangisini sorsun, kaç saniye gözüksün ekranda falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar