SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ya insanlardaki bu madalya takıntısı nedir anlayabilmiş değilim. Böyle kalkıp topic açmalar 'madalya alıyorum' diye... Bu arada ilk madalyamı alıyorum çok heyecanlıyım. Almanya'da bir amcam var, ona selamları yolluyorum. Bu parça hudutlarımızı bekleyen mehmetçiklerimize ve yurtdışında yaşayan gurbetçilerimize gelsin: Öpüyorum herkeşleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende artık 2. madalyayı istiormda cok var daha ya. kim kascak madalya için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 1k yı zor aldım nerdeee 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar