chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 windows XP kullanıorum , Cd-Rom Aopen 32x12x48 writer........ şimdi sorun çok basit , CD ler otmatik açılmıyor,Değiştirmediime de eminim , aradım hatta armamadığım yer kaldır Autorun la ilgili bir şey bulamadım , nasıl düzeltcem hiç bi fikrim yok , normal de CD sürücüsü/özellikler içinde olması lazım ama XP nin ki biraz karışık.....:([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok be XP de ordan olmuo , nerden oluo ki acaba yaaaa kafayı yiycem!![hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 CD Rom icon'ına sağ click yaptığında gelen menüde properties dediğinde yukarıdaki tab'lar arasında Auto Play çıkmıyormu ?? Şu anda tam emindeliğilim 2003 Server kurulu bende ama o da XP ile aynı hemen hemen görüntüde.. Bende burada olduğuna göre Auto Play option'ı sende de oralarda bir yerde olması lazım..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 extra program var mı yüklü? tweak ui, powertoys vs gibi? ben onlardan biriyle kapamıştım auto read cd olayını, programı sildim o ayar değişmedi :p[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ya autoplay yada otamatik oynat var ama şeçeneklerde yok otmatik müzik çal yok otamatik windows media playerla birlikte aç yok resim görünteliyiciyle aç böyle şeyler var...... ayrıca nero dan bi ayar değiştirmiştim ama yaptığım tek şey CD ya basma işlemi tamalanınca CD yi çıkarma dedim onla alakalı ise alakaya çay demlerim ben.....valla arıom ama hala bulamadım,yarım ın içindede de autoplay le ilgili bişi yazmıo ne biçim bi iştir bu ya[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 valla yok bu değişmicek , böyle kalacak herhald yapabildiğim tek şey CD yi taktıktan sonra otamatik olarak klasör ü açtırabilmek daha ilersini yapamıom........ :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar