EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yorumlardan 2tane Bir arkadaşım hepsiburada.comdan aldı, çektiği resimlerle benim Nokia N73ün resimlerini kıyasladım, Canonun resimleri dev gibi duruyor. Ama bu makina çok ağır. Gidin cep telefonu alın hem video çekin, hem sms gönderin hem görüntülü konuşun. Selamlar daha once resim cekmek için nokia 6300 kullanıyordum daha sonra bu makineyei aldım evet gercekten fark var aralarında fiyatıda normal bence http://www.hepsiburada.com/canon-eos-5d-mark-ii-21.1mp-3.0-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=1100301&productid=bd96078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahahshdhadh fiyatı görünce daha bi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Benden önceki iki yorumcu arkadaş cep telefonu kamerası ile bu makineyi kıyaslayarak, fotoğrafçılık konusunda hiçbirşey bilmediklerini ortaya koymuşlar. Bu makine şu an için fotoğrafçılıkta teknolojinin geldiği son noktadır ve her eline alan da tam hakkını vererek kullanamaz. Alacak olanlar da en az 10 yıl başka makineye ihtiyaç duymazlar. Paranız varsa ve fotoğraf çekmeyi bir sanat olarak düşünüyorsanız hiç düşünmeden bu modeli almanızı tavsiye ederim. hislerime tercüman olmuş. Kıskançlıktan mı bilgisizlikten mi nedir bu yorumların sebebi bilemedim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bende tam her eline alan da tam hakkini vererek kullanamaz demek icin girmistim, denmis coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 canon'a mesaj attım, cep telefonundan sonra bu makineyi kullanmaya başlıyan arkadaşı pataklıcaklar çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oha fiyatıda normal demiş denyo süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar