Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Büyük bir hevesle 1 ay önce aldığım oyunu eski makineme kurmuştum. Oyun açılıyordu fakat tam oyun (maç yani) başlarken oyun kendi kendine kapanıyordu. Dedim herhalde bilgisayar eski (P3 450 vs.) ondan çalışmıyordur. Yeni bilgisayar aldım şimdi kurdum fakat yine aynı sorun oluyor. Tam maç başlayacakken oyun kapanıyor. Acaba benden başkasına fln da oldu mu bu? Çözüm arıyorum...[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 patchliyse bilmem de patchsizse resmi sitesinden patchini çek. www.konami.com[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Onu bilmem de düşük sistem de oyun slow motion gidiyor bir şey anlamıyorsun oyundan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yeni bilgin ozellkilerini yazar msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 p4 2.8, 512 ddr ram, abit fx 5700 ekran kartı vs vs.. patch çekmemiştim, bir çekeyim bakalım olacak mı.. sağolun yine de..[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar