Arma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Abi geçen internet cafeye gittim arkadaşların yanına. Cafede peste var. Pes oynuyoruz. Cafe sahibi Ahmet Abinin yanına bir kadın geldi. Çocuğunun ödevi varmış. Bişeyler bastıracak falan. İnternetten resim bakıyolar. Kadın ordan bir resme baktı. Çokta eski zaman dinazoru olmasına gerek yok. Biraz yeni zaman dinazorlarından olsada olur. dedi. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vingthor said: sınıfta bir hatun var. kıristina egilöra çakması. kendisi tambir dizi karakteri. 19 sene bağdat caddesinde yaşadım resmen ve orda bile böyle bir tiki source'una yakınlık görmedim. hatun sigarayı içerken 'benam için bu sigara falan değil barış çubuuğuuııaa' yaptı. ve ciddiydi. lanet olsun ciddiydi... WWPdataUserSpeechEnglishWHATTHE.wav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dasaaa said: ben kdv'yi anlamadım. yüzde nasıl oluyor? :D baya hoşmuş bu diğer salaklıklar böğürtüyor insanı da bu ay canııım ehuehue yaptırıyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar