solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://www.gamespot.com/pc/action/borderlands/video/6214354/borderlands--randy-pitchford-interview?tag=videos;title;2 6000 civarı silah 5000 civarı zırh çeşidi olucağı söleniyor oyun fps+rpg= rps tamamen geliştirile bilen ve çeşitlendirilebilen 4 farklı karakter geliştirilebilen araçlar alternatif ve güzel bir grafik motoru iyibir fpsnin seri oynanışı ve bir rpg de olması gereken tonla ayrıntı diğer video ve yorumlarıda izleyin yılın bombası potansiyeli taşıyan bir oyun sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 buarada açılmış galiba konu daha öncede bulamadım :S 20-26 ekim gibi çıkıcak oyun az da kaldı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 FPS bölümündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ama cidden oyun fps değil Fallout3 ün Hackanslash ı diablosu gibi duruyor ben beğendim açıkcası preview ı bakalım umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 evet abi fps bölümünde var ama tam fps değil. açikcasi bu fps/rpg türü bence cok iyi gityo diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 daha 2 hafta var ya biri golleyip çıkartsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar