Bither Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Evet arkadaşlar elimde 2 adet lineage2 account bulunuyor bunları satmayı düşünüyorum oyundan sıkıldığım için fln değil,(yeni alcaklar için)pek fazla zaman ayıramadığım için,accountlarda karakter yok daha doğru düzgün kasmamışdım tek farkı accountlar 6 aylık ödenmiş şekilde. 6*15$=90$+50$(cd key)=140$ oda Türk lirası olarak 210 milyon yapıyor ben accountları 120 milyondan satmayı düşünüyorum eğer ilgilenen arkadaşlar olursa özel mesajla yada icqden bana ulaşabilirler. Uin:163592443[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hımmm. guzel ama. bu gonderme işi felan nasıl olcak sifre vs. para yollama nasıl olcka cunku biz konyadayız. Bide Fiyatta anlasırsak belki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 O zaman hepsi çok kolay bende Konyadayım çünkü ve büyük ihtimal birbirimizi tanıyoruzdur fiyat'da daha fazla anlaşamayız en uygunu o icqden bana ulaşırsan ayrıntılarını konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ulan ne şanslı adamlar var, ben ne zaman bi trade yapcak olsam hem karşımdaki istanbul dışında oluyo. Adamlar buldu birbirlerini konyada. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Falla çok şanslıyız bana görede :) ama tanıyoruzdur mutlaka birbirimizi neyse Başka hangi şehir olursa olsun ben adam bulurum yüz yüze alışverişi yaparız alcak olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Bither, 29 Mayıs 2004 21:46 tarihinde demiş ki: O zaman hepsi çok kolay bende Konyadayım çünkü ve büyük ihtimal birbirimizi tanıyoruzdur yalnız giriş süper:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 :)[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bither, ben Haziran ayindan itibaren talibim bir accounta :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 10 gün hojam hazirana,10 gün önce talip olamazmısın :)[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sayın Birther Stadın arkasında ahmet ozcan caddesinde ornek yufka yanında Dreamland Cafe var. oraya gelirseniz. konusruz iki kişi alacaz. Gel hem fiyatta da anlasmıs oluruz. ayrıca konyada oldugun iyi oldu. Cafe ye gelirsen cafe sahibi apo var. Seninle ilgilenir. Kısa zamanda bekliyoruz. Bugun gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bu arada birther degil bither :) ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sizin isimler ne beyler? fiyat kesin daha fazla inemem 120 milyon 2 account 240 milyon en yakın zamanda uğramaya çalışıcam.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yukarı![signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ayrıca ilgilenen olursa satılık 3 tanede swg account var,içinde karakterleri ile birlikte.[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Oy[signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hala satamadık :([signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Geri alınmış forumlar :([signature][hline]Eğer arzularına ulaşacaksan,güç kullanmak erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar