ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Beyler cok ozur dilerim .. Yeri degil biliorum arama da yapamadım nasıl arama yapacagımı bilmiorum bu konu hakkında ne yazsam ne yazsam arama motoruna die du$undum bulamadım ben de yaziim dedim .. Lutfen acil bir $ekilde cevabı bilen arkada$ buraya yazabilirse bir opucuk .. Tekrar edelim Amerikanın ilk seri uretime gecirdigi yarı$ arabası Nedir ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Help Meeee !!![signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 1908 ABD li Henry FORD T modeli adındaki ilk seri üretim otomobili yaptı. İlk üretim bandı fikrinin de babası olan Ford 1913 de günde 1000 araba üretebiliyordu.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yeterli oldu sanırım?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Cok saol yeterli oldu gercekten t$k .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 rica ederim.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 seri üretim? yarış arabası??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Evet biraz karışıklık olmuş, ford t üstü branda ile açılan zar zor giden bir arabaydı neyin yarışı bu :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar