fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bunlara bakmıştım ben bi ara. sonra zaten hiç oynama isteği gelmedi, soğudum oyundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Adamlar neler yapmamış ki... normalde 4X4 olan luxury palace'ı 2X2'ye sığmaya zorlamışlar, clay kullanarak wine yapmışlar. sadece lion ve gladiator kullanarak orduları yenmişler. engineer post'u bir tür delete / undo taktiğiyle houseing ile yıkmayı başarıp, binası olmayan ama devamlı dolaşan engineer post yaratmışlar. granary'i delete /undo ile getting food yapan 2 cartloader yaratmışlar. bir çoğu bug olsa da, keşfedenlere de helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ahah güzel exploitler :). Site de güzel, vaktim olunca inceleyecem. C3 zaten hiç silinmiyor PCden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ceasar değil caesar. daha yeni oynadım ordan biliyorum. 2 senede bir tekrar bitirmeden rahat edemiyorum bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ardeth said: ben yükledim oynuyorum valla ama caesar 4e de bi baksam mı demedim değil bi de oyunun müzikleri çalışmıyor sebebini bilen var mı bakma kardeş caesar 4 baya dandik. gerçekten artık oyun yapamıyorlar sanırım oyun sektörü altın çağını geride bıraktı malesef, klasik müzikten tarkana geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 oo iyi resurrect gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar