Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu şarkıyla kapatıyorum yayını :p dinleyen herkese teşekkür ederim gene beklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 mulgear6 said: KELİME OYUNU YAPTI ÇAKAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yaptım bu sefer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hömm kimse yok diye yeniden girdim.. anathema - hindsight albümü çalıyorum.. biraz sakinleyip azcıkta eski anıları depreştirmek isteyenleri beklerim :p -- kimler dinliyo merak etmiyo değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 semih emotional winter da calarsın degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hömm bundan sonra unchained var albümün son şarkısı ^^ ehm dediğin şarkı yok sanırım ben de.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 akustik konseri güzel olmuştu ytüde gitmiştim. wasted years,high hopes falan çalınmıştı.güzeldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bu albümden sonra opeth - damnation albümü çalmayı düşünüyorum tamam diyenler el kaldırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 daha yayındaysan yolliyim sana calarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 damnation güzel,çalabilirsin=) edit:hope leaves ile başlayabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yolla pascal yolla :D çalarım aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 still life albümünü çalarsan dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hömm opethten vazgeçtim.. madem akustik konseptten girdim birazcık.. damien rice - O albümü çalıcam. baya tatlıdır.. yarın da opeth gecesi yaparız ^^ her albümden çalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 çıktm o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 eheh yarın gene bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 emotional winter upload oluyor kacarınız yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 son aldıgımı bir duyuma gore cok fazla akustik sarkı caldıgı icin vj imizin kendisi de sızmıs.dedim ama o kadar araya anathema gazla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 boş kalmasın diye giriyorum, deadmau5 diye bir grubun (aslen bir kişiymiş) debut albümünü çalacağım, ben de ilk defa dinliyor olacağım, iyi diye duydum. ciddi yayın yapacak varsa öm atsın çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 vay anasını ben de gordum girdim radyoya, house cu mu varmış djler arasında diye, experimental takılınıyomuş megersem :) iyidir deadmau5, candır strobe ise dillere destan bi sarkıdır yeni olmakla beraber fakat biraz introsu uzun :) ayrıca debut albumu oldugnu da sanmıyorum cunku strobe cok yeni bi sarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 efenim parçayı önden çıkarmış sonra lp yapınca içine koymuş kendisi bildiğim kadarıyla. ama yanlış olabilir, daha yeni buldum bu arkadaşı bendeniz, konuya çok hakim diilim. bilenler bilmeyenlere anlatsın. velhasıl albümün sonuna geliyoruz, albüm deneme yayınlarında hep yaptığım gibi aradan seçtiğim favorileri bir kez daha çalıp bitiricem. dans ediyo musun paticik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu bitti, hala de get diyen olmadığı için bir başka albüme geçiyorum, pek seviyorum bu albümü hemi de.. shy child - noise won't stop p.s. bi yandan misafir bekliyorum, cart diye kesersem şaşırmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ooo emap apla, yetistim yayinina. dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 :) koptu girdi sanırım bi an banner boşalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar