Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pentagram konseri geliyor...

Manticore

Öne çıkan mesajlar

Npc hadi şanslısın Pentagram Ankara'ya gelicekmiş ODTÜ Bahar Şenliklerine

ODTU ULUSLARARASI BAHAR ŞENLİĞİ
Amacımız;
ODTÜ Bahar Şenliğinin amacı, öğrencilerimizin çeşitli becerilerini sergileme olanağı sağlamak, dostluk ve kardeşliğe dayalı beraberliğimizi geliştirmek ve pekiştirmektir. Çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yer aldığı şenlikte yapıcılık, gençlik dinamizmi ve güzel şeyler üretebilme duygusunu ve coşkusunu paylaşmaktır. Bahar Şenliği ODTÜ öğrencilerinin ürünüdür. Üniversitemiz öğrencilerinin yalnızca bilim ve eğitim alanında değil, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde sergiledikleri üstün başarılar ODTÜ'nün yalnızca Türkiye'de değil tüm dünyada seçkin konumunu ortaya koyması açısından da önem taşımaktadır. Böylece ODTÜ kuruluşundan bugüne geçen yıllar boyunca nice kurum ya da kuruluşun ulaşamadığı yaşam sürecini ve başarılar zincirini yaratmış bulunmaktadır.

Amatör ruhla yapılan profesyon elişler

Üniversitemizde her yıl düzenlenen Bahar Şenliklerinin organizasyonunu üstlenen UGT(Uluslararası Genclik Toplulugu) 1985/86 öğretim yılında , Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde ODTÜ öğrencileri tarafından kuruldu.

Kuruluşundan bu yana uluslararası bir dokuya ve niteliklere sahip olmaya özen gösteren UGT, bu anlayış çerçevesinde büyük görevler üstlendi ve amatör bir ruhla özverili çalışmalar yaptı. Ülkemizin tanıtımına yardımcı olabilmek için Türk ve yabancı öğrencilere yönelik değişim programları düzenlemek, ülkemizde temsilciliği bulunan ülkelerin büyükelçilikleriyle ilişkiye girerek bu ülkelerin sosyal ve kültürel yaşantılarını tanıtmak, yerli ve yabancı üniversite öğrenci kolları ve ülkemizin üyesi olduğu Uluslararası Eğitim ve Kültür Kurumları ve yabancı Üniversiteler ile iletişim kurmak gibi çeşitli etkinliklerle uluslararası anlayışı ve yakınlaşmayı amaçlayan UGT, diğer üniversitelerle daha sıcak ilişkiler kurmayı amaçlamaktadır.

10 Mayıs Cumartesi
Suspect
Rashit

Pentagram 19:30

Şenlik Kapanış Partisi
Diğer konserler
Vega, Nil Karaibrahimgil, Grup Çığ, Kardeş Türküler[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...