di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Selam, Lazer gibi yogunlastirilmis bir isin demetinin, hareket ettigi ortam icerisinde yarattigi zaman ve mekan degisimine iliskin bilgi ariyorum. Boyle bir olayin var olup olmadigindan emin bile degilim esasen ama buna iliskin deneyler yapildigini duydum. Dolayisiyla atom ya da atomalti parcaciklar icin gecerli olabilecegini dusundum. Hic bilginiz var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Buldum sanki; said: Even though light doesn't have mass, it does have the quirky ability to bend space-time. Last year, Mallett published a paper describing how a circulating beam of laser light would create a vortex in space within its circle (Physics Letters A, vol 269, p 214). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Syndicate Wars'daki disruptor geldi aklıma. ateş ettiğin adam yok oluyodu böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar