Phae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Sınava hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kompozisyon yazı o zaman. giriş gelişme sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 It was strange. It remained strange. It will get stranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dogruyu soyliyim pek begenmedim, hatta hic begenmedim ilk uc sayiyi. cok yetersiz geldi, beklentilerim acisindan en azindan. beklentileri alcak tutup okumaya devam edicem sirf cucenin hatrina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Sen biraz tırtsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 neyı kesmedı ilk 3 sayının? möerak ettim ondan soruyorum, cunku cizgiroman olarak okuduğum en dolu 72 sayfa olabilir. özellikle 1. ve 3. sayı 2. sayı bıraz daha ufak ama ana fikri desteklemek acısındaın zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben okudum çok dandik sürekli komik olmayan çizgi roman göndermeleri de bi yere kadar konusu da dandik threadini de silmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 e silelim o zaman abi senden değerlimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kaede gibi kütür, Viktor gibi tsundere'yim. İmzam yaptım hala gözükmüyor anlamadım. Posting in-topic since 1900s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar