Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Merhabalar Son sayısının cıkmasıyla artık konusunu acmaya kararverdiğim bu guzide cizgi roman serisini tanıtıcam size. Warren Ellis yazdığı, and John Cassaday'nin cizdiği, her kapağı birbirinden guzel, her sayısı birbirinden dolu, gondermeleriyle kullandığı teorilerle mideyi dolduran, twistleriyle apıştırıp, şahane cümleleriyle işte budur dedirten süper bir cizgi roman. Cizimleri renklerdirmeleri, hem bi yandan tarzını koruyup hemde, yaptığı gondermelere, işlediği konulara gore inceden değişip, her sayıda biraz daha farklı bir tecrube sunuyo. Karakterlerin hepsi cok ince düşünülmüş, cok ince işlenmiş, haraketleriyle yaptıklarıyla soylediklerisyle görünüşleriyle sayısız cizgiroman karakterine dokunuyorlar. Özellikle, başka hikayelere karakterlere gondermeler cok başarılı. Cizgiroman sayfalarından yapılmış bir dunya'nın hikayesi anlatıyo gibi. Konuya cok girmek istemiyorum ne desem spoiler olacak cunku, ama tek bir cümleyle acıklamak gerekirse "it's a strange world. Lets keep it that way" derim ve sizi biraz daha ilginizi ceksin diye birkac kapakla baş başa bırakırım. iyi okuyuslar efenim http://media.comicvine.com/uploads/0/760/82894-7506-105547-1-planetary_super.jpg http://media.comicvine.com/uploads/0/4/71423-7506-104421-1-planetary_super.jpg http://media.comicvine.com/uploads/0/4/65119-7506-98116-1-planetary_super.jpg http://media.comicvine.com/uploads/0/4/65117-7506-98114-1-planetary_super.jpg http://media.comicvine.com/uploads/0/4/46369-7506-54545-1-planetary_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ilk ve son kapakalra bittim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 üşenmeyin okuyun, 27 sayı zaten, şıp diye buluverirsiniz, tık dıye ındırıverirsiniz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 pişt, bakın sınav yapcam cumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 cuma geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Nereden bulacağız barİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 pzt i sor, dl listim dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 cıkartın .cbr'ları yazılı yapıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bize misafir geldi ben pazartesi getirsem olur mu örtmenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 27. sayıyıda okuyup gel o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 indirdim okuycam güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Cuce said: 27. sayıyıda okuyup gel o zaman. O sayı baya gecikti zuaa, sindire sindire okuruz, kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sürekli muhalefetine karşı intikam almak için sırf okuyasım var ama ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hala okumadıysanız yazıklâr olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ortalardayım, dur. güzel, metaplotta batırmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 dün gectiğine gore yorumları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 valla güzel. başka ÇR lara göndermeler de güzel olmuş, kör göze parmak yapmamış. konusu baya iyi. yanlız 80 lere dokundurmadan geçen ingiliz kitap/ÇR yazarı yok sanırım. batman li bölümü güzeldi, güldürdü. autority e bakıp pek beğenmemiştim sanırım. patrick stewart, spider jerusalem i sevdiğini söylemişti. ona bakarım artık bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ilk bölümde direk cıkıyolarya zaten justice legue orda duman olmustum ben. bazı gondermeler bide wonderwoman'ının bracerları, superman'ının pelerini, greenlanternın lambasını buldukları sayıda cok dumur. Thor'un cekicine gonderme super zaten. acıp saysam bitmez zaten 10larca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o dev ölü uzaylı da galactus, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 evet, yanı muhtemelen, benım aklıma daha uygun bır karakter gelmiyo. mesela o ormanda karşılaştığı adam, namor/tarzan direk. yanlışlıkla geminin içine girip değişen adam captain marvel, var başka bir iki noktası ama ben yakalıyamaıdm acıkcası. ilk sayıdaki takım direk pulp hero'lara gonderme zaten. butun fantastic four gondermeleri, eleştiriler cok iyi. mole kingin krallığını yıkıp örnek toplar gibi insanlarını toplamaları, butun dunyayı değiştirecek şeyler keşfedip kendilerine saklamaları, durmadan farklı boyutlara gidip, hem kendi dunyamızı hem o boyutları tehlikeye atmaları. 7. sayıdaki butun karakterler. ufak ufak benzetmelerle dolu nick fury/bond karması ajan. john constantin/spider jeruselam karması, yine 7. sayıdaki adam. marlyn monroe tipli hatun ve aynı bölümde aynı donemlerden kalma canavar filmleri bilim kurgu sahneleri. sherlock holmes ve league of extraordinary gentelmen. o tarzanlı sayıdaki şehir, opakre. direk wakanda gondermesi. bi yandan namor atlantis bağlantısı. o gun club sayısı, jules verne'e hem deydiriyo hem saygı duruyo. hem fikrin imkansızlığından bahsedip, bi yandanda azıme, meraklarına, bunu gorev edınmelerıne selam duruyo falan.. o hippi shaman, artık ne denir bilemiyorum baya karaktere dokunuyo. ama orda elijah'ın hali, kendine güvensizliği, herzamankinden daha cok insan olması, aldığı cevaplar falan, direk bana örümcek adam madame web ilişkisini hatırlattı. son sayılardaki, o 4'lünün dunyayı satıp super gücler aldığı ırk, techno bazlı skrull. godzilla falan gibi gondermeler cok bariz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bise sorcam; 00. bolumu ne zaman okuyayim veya ekstralarin bi sirasi var mi, tam bi dizimi yazabilir misin cuce akisa gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bitirdikten sonra okuyabilirsin, yanı hikaye olarak araya girmiyo onsuzda ilerliyo hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 21. sayı "I didn't want them to go away." evet direk spiderman göndermesi bence bu sayıdaki yolculuğu elijah'ın. Aynı repliği örümcek adam soyluyor zamanında doctor strange'ın yardımıyla amcasıyla konustuğunda. örümcek adamın kahramanlıklar yapıp tekrar tekrar humble edilmesi, daha doğrusu kendi kendini humble etmesi. tabı butun o doors of perception gondermelerının dısında, cizgi romanlara gonderme olarak soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 batman ilk haline dönünce çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar