Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya :)
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 insan aldatılır denk gelir olur falan da intikam için aldatmak (td)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hemşerim bi bolluk var galiba sizin oralarda?
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya epic fail olmasının sebebi de bu zaten her türlü sakat.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok aslında öyle değil. sanki köşeye düşürmüşsün gibi bir durum var- YOK. tamamen boş manasız bir mesaj ve üzerine yazılan daha da boş "ezdimmmmmm keptim ügtümmmmm" nidaları var.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras said: Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya epic fail olmasının sebebi de bu zaten her türlü sakat. amma velakin o defalarca öldürmekten bahsetmiş defalarca öldürülmekten değil. üzgünüm.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 merak ettim acaba o uc sene once aldattigin kiz benim suanki kiz arkadasim olabilirmi
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben&Jerry's said: merak ettim acaba o uc sene once aldattigin kiz benim suanki kiz arkadasim olabilirmi adı ne
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bi dk lan adam yalnız ve kızı kendine istiyor galiba şu anda, kız arkım o olabilirden ziyade...
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok değil başka şüphelenen varsa sölesin direk ismi.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aa aklıma bi fikir geldi lan aslında... Neyse ...
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aynı fikir benim de aklıma geldi de osman ı folloş etmiyim şimdi yazık olur senin eski ne de olsa.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şş birader eski sevgililerimize saygılı olalım
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eski dosttan yar sevgiliden kaşar olmaz!
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aldanirim, ben zaten gulusune, ah gulusune. dou kafami kiricak.
Öne çıkan mesajlar