nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 TAMAM HEPİNİZ EN MANTIKLISINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 insan aldatılır denk gelir olur falan da intikam için aldatmak (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hemşerim bi bolluk var galiba sizin oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya epic fail olmasının sebebi de bu zaten her türlü sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok aslında öyle değil. sanki köşeye düşürmüşsün gibi bir durum var- YOK. tamamen boş manasız bir mesaj ve üzerine yazılan daha da boş "ezdimmmmmm keptim ügtümmmmm" nidaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 suvras said: Farinal said: suvras said: Bella said: hiç de epic fail deil. senin böle bi salak topic açman başta epic fail. akıllı mantıklı insan böle bişi düşünceğine ayrılır gider. benim mantık doğru seninki yanlış, defalarca öldürülmüş oluyorsun o mantıkla. bir insanın defalarca öldürülebilmesi baya mantıklı canım ya epic fail olmasının sebebi de bu zaten her türlü sakat. amma velakin o defalarca öldürmekten bahsetmiş defalarca öldürülmekten değil. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 merak ettim acaba o uc sene once aldattigin kiz benim suanki kiz arkadasim olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Muhtemelen "o" dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben&Jerry's said: merak ettim acaba o uc sene once aldattigin kiz benim suanki kiz arkadasim olabilirmi adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 arda bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bi dk lan adam yalnız ve kızı kendine istiyor galiba şu anda, kız arkım o olabilirden ziyade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yok değil başka şüphelenen varsa sölesin direk ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 selma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 OSMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu da dunno'nun atarlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aa aklıma bi fikir geldi lan aslında... Neyse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aynı fikir benim de aklıma geldi de osman ı folloş etmiyim şimdi yazık olur senin eski ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şş birader eski sevgililerimize saygılı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eski dosttan yar sevgiliden kaşar olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 forum exleri birbirini katlediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dory seni aldatmak istiyorum. nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aldanirim, ben zaten gulusune, ah gulusune. dou kafami kiricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar