Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Kadin cok mu icten, delirmis mi yoksa ikisi de mi bilmiyorum, acilmamistir umarim http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2473/yayina-menopoz-teyze-baskini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahahah canıım benim canııım bi gelinciğiimm demediği kaldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 61 71 81 ahahahaha ben seni 20 yaşında doğrudum sfsdhjfds afjlakllfjasda ne söliyceksin annene! bebeğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 keltoş oğlum benim canıııım canım benim askfjlksajdlkasjdlkajsdlkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kadın:benım numaram sizde benı ararsın arada değil mi? oğlum beni hiç aramıyor.BUNU BİLİYOR MUSUN? adam:peki. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 of yazık ya :( insanlık dramı.. oğlum beni hiç aramıyo dedi orda gülmeyi kestim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hee ben de edik: şaka lan gülüorm hala euheuhe edik2: zamanla hassaslaşıp gülümsememi kaybettim hatta edik3te üzgün ve ağlıyor olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abow yazık lan kadına saykoya bağlamış vah vah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bu ne lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi ahaha -keltoşum benim -teşekkür ediyorum bu ne lana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 herif bide kellikte yakışıyo dimi diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 üzücü bi video ya walla gülemedim ben. saflığın temizliğin simgesi bi kadın oğlunun hasreti ile oğlu yerine koyup konuşmuş işte. o hayırsız oğluna da yazıklar olsun yapılmaz böyle anneye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar