Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Geçenlerde işlemci anakart ram aldım, küçük bir kasam var zaten içine anca sığdı ve çok ısınıyor sanırım oyun oynarken falan ekran kartı 60 derecenin biraz üstüne çıkıyor, ram de o seviyelerde ve korkuyorum bişey olacak diye. Bu nedenle adam gibi soğutması olan bir kasa arıyorum ama hiç bi fikrim yok hangi marka hangi model iyidir falan, birşeyler tavsiye ederseniz çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 60 derece ekran kartı için serin sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ekran kartı tamam da, kasanın içini bir görsen savaş var içerde, diğer parçalara birşey olacak, neredeyse üst üste duruyor hard diskle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Lian-Li marka kasalar yönetir o zaman tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 model de önerirseniz şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bütçene göre Lian-Li modellerinden birini seçebilirsin. 200 TL ye de var 600 TLye de. ama sogutmada ve sessizlikte gerçekten tüm kasaları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 cooler master HAF932 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu ne olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lian-li pc-a71f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Fistan said: bütçene göre Lian-Li modellerinden birini seçebilirsin. 200 TL ye de var 600 TLye de. ama sogutmada ve sessizlikte gerçekten tüm kasaları güzel. psuları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 psu'suz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bazı modellerine baktım psu var onun için sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 antec skeleton en iyi aslinda ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ne biçim tozlanır bu ehe fistan teşekkür ediyorum tavsiye için büyük ihtimal söylediğinden alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bende çok beğendim eğer psuları da sağlamsa bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-vj75021n2e-vj75021n2e-wings-rs-200-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=40413 şunu almayı düşünüyorum powersupplyi sorun çıkarmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lian li nin ithalatini firebal gecen sene birakti, stokta kalmis modeller disinda bulamazsin. o yuzden antec ftw. edit: tukurdugumu yaladim. dijital trend almis distributorlugu. yasasin fahis fiyatlarla tekrar lian li alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bu nasil imba bir kasadir ya, herifler ic metali bile boyami$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 çok kalite kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 midtower =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eet ozellikleri oyle imba deil zaten onde tek intake ve 3x hdd bay ne ya. en dandik kasaya 6 li koyuyolar.. ayiptir. o yuzden cooler master haf32 guzel, cici ama yine de lian R80 lazim her eve asdfsda hatta spider edition, boyle orospu mangali gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yada twelve hundred veya tj10esa mesela. asagi yukari ayni fiyata cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 twelve cok iyi ya, ben alcaktim, sora dedim sigmaz benim koyacagim yere, ama $imdi du$unuyorum da ke$ke alsaymi$im. mid tower kesmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayni pismanligi zaman zaman mid tower lian li aldigim icin bende duyuyorum. 12cm den uzun heatsink takamamak, 3hdd den sonra farkli cozumlerle ugrasmak durumunda kalmak. fan control kablolarinin banyo lifi haline gelmesi, mudehale gerektigi zaman anakart tepsisini cikartamamak gibi seyler cildirtiyor. tek sukrettigim zamanlar heralde kasa tasiycagim zaman 8 kilo biseyi bagaja attigim zamanlar oluyor. kasa alicak arkadasa son 5 mesajdan cikacak ders; kasayi cok sik tasimiyorsan ve highend bir sistemin varsa full tower kasa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 gecenlerde bi arkadasim ps aldi 1200luk, kasaya sigmadi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar