Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa sorunsalı

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde işlemci anakart ram aldım, küçük bir kasam var zaten içine anca sığdı ve çok ısınıyor sanırım
oyun oynarken falan ekran kartı 60 derecenin biraz üstüne çıkıyor, ram de o seviyelerde ve korkuyorum bişey olacak diye.
Bu nedenle adam gibi soğutması olan bir kasa arıyorum ama hiç bi fikrim yok hangi marka hangi model iyidir falan, birşeyler tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

eet ozellikleri oyle imba deil zaten onde tek intake ve 3x hdd bay ne ya. en dandik kasaya 6 li koyuyolar.. ayiptir.

o yuzden cooler master haf32 guzel, cici

ama yine de lian R80 lazim her eve asdfsda hatta spider edition, boyle orospu mangali gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

ayni pismanligi zaman zaman mid tower lian li aldigim icin bende duyuyorum.

12cm den uzun heatsink takamamak, 3hdd den sonra farkli cozumlerle ugrasmak durumunda kalmak. fan control kablolarinin banyo lifi haline gelmesi, mudehale gerektigi zaman anakart tepsisini cikartamamak gibi seyler cildirtiyor. tek sukrettigim zamanlar heralde kasa tasiycagim zaman 8 kilo biseyi bagaja attigim zamanlar oluyor.

kasa alicak arkadasa son 5 mesajdan cikacak ders; kasayi cok sik tasimiyorsan ve highend bir sistemin varsa full tower kasa al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...