SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 2 gün giremiyoruz hafta sonu hemen darmadağın ediyosunuz buraları sahibi değilim ama dikkatimi çekti selams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi canım fena sıkılıyor ya. dışarı çıksam nereye gidicem ki ? sevdicekle buluşsam diyorum ama yarın zaten buluşuruz şimdi geç oldu dışarı çıkmasın diyorum. arkadaşı aradım onunda misafiri varmış. arabaya benzin atıp istanbul turu atsam can sıkıntım gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 8-9 maç var bas gel bursa ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi, 50 milyonluk benzinle bursaya kasamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 inanırsan olur olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Peygamber vites çok ekonomikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar