Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gold miner tarzında. ancak bu baya değişik bişidi. bi makinanız var. kaza kaza yer altına iniyo. kazdıkça altın veya daha dereğli madenler bazen hazine sandığı buluyoruz. aracu oklarla biz idare edioruz. çarpınca hasar alıyo. belli bi yakıtımız var. o yakıt bitmeden yukarı çıkmak ve yeni yakıt almak zorundayız. kazndıımız paralarla aracı upgrade ediyoruz, yakıt tankı, zırhı, dilicisi vs. te magma tabakasına kadar inebiliyoruz.. çok istiyorum bi daha oynamak. ama bulamıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya bi bakın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Motherload ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 OHAAAAAAAAAAA süpper işte buu!!! http://www.miniclip.com/games/motherload/en/ cnm cnm cnmss bebeğim teşekkürler off süper oley bee <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 spoiler en son şeytanla dövüşüyorsun (: süper zevkli oyundu da keşkem bitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm hiç bitirtemedim ya :( 5000fte geliorum. gaz tabakası bomlatıyo ya uf :( hilesi varmı :P ?? 5 defa savelediim yerden başladım. sıkıldım sona uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahah delimiyim neyimhow to cheat on motherload http://www.cheatengine.org/download.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 OHA :O şaka diilmiş harbiden şeytanla dövüşüomuşuz. 150 kadar patlayıcım, 100 kadar yedek depo fuel, 200 kadar repair vsvs vardı. bossları görünce spamladım C4leri asdas.. bu arada oyunun sonunda bişiyi anladım. MOTHERLOAD IS A LIE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha efsane oyunmus yalniz :p guzelmis lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bide şöle bişeyimiz vardı eskiden çok severdim http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/dig_dug.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lan o degilde bitirdim oturup hehahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 olm süper oyun gece rüyama girdi. bu gün bi daha oynicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar