TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 nemli mi yav izmir'in havası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya arkadaş ben bu adamın her mesajındaki erotik göndermelerden tiksindim artık. anamız bacımız okuyo şu forumu, düzgün konuş lan. bi de temiz konuş var. odada bisküvi bitti lan. uyuyayım da sabah olsun kahvaltı yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm Nihan bişeyler dedi de döner yiyiyodum o ara tam anlamadım sanırsam, bisküvi falan dedi canı çekmiş falan, niye baldızımı kıskandırıyosun olm bisküviyle falan, ayıp olm safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 TheRiverBelow said: nemli mi yav izmir'in havası? madem sordun ben yanıtlayayımahahaa antalya kadar değil öyle nemden kaynaklı bi sıkılma durumu olmuyor ama sıcak işte. zaten o yüzden çekilebilir bir sıcaklık var ben hiç rahatsız olmuyorum mesela. hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 mesela şu an ankarayla gündüz sıcaklıkları aynı gibi. ama gece sıcaklıkları 8 10 derece farklı. ankarada güneş batınca direkt serinler şimdi, sonra gündüz de öğlene kadar gecenin serinliği olur havada bunalmazsın. ama burda güneş batınca rölantiye alıyor, sabah oldu mu yine direkt coss diye yakıyor beni. ayrıca, seagle gafanı gırıyım. ağzına vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Şuan serin bence hava.Bugün akşam çok güzeldi hava 8den sonra bu mavişehirdeki floryaya gittik iskeleye oturduk ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şortla gidiom okula hala o derece izmir gdfgdf hatta şu an 02.00, sıcak bastı bi anda, klimayı açtım 5 dakka önce biraz serinlesin içersi diye, 24 dereceye ayarlı ama deli gibi çalışıo alet, cidden sıcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yav said: TheRiverBelow said: nemli mi yav izmir'in havası? madem sordun ben yanıtlayayımahahaa antalya kadar değil öyle nemden kaynaklı bi sıkılma durumu olmuyor ama sıcak işte. zaten o yüzden çekilebilir bir sıcaklık var ben hiç rahatsız olmuyorum mesela. hiç. ne bileyim vallahi. anadolu çocuğu olup karasal iklimde büyüdüğüm için, çarpılıyorum öyle nemli yerlerde. bir hafta kusup anca geliyorum kendime yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lan lan lan. bugün kemeraltında gezdim iki saat de, aklıma yağmurluk almak gelmedi ya lan. önümüzdeki hafta izmirde yağmur yağacakmış ama hava pek farketmez sanıyorum. yağmurluk olayına gireyim di mi izmirli patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Gir de bu havalar için düşünüyosan kalın bişey alma yağmur olduğunda çok soğuk olmaz izmir.Yağmazsa soğuk olur kışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ankarada bırak sevgili "gocuk"umu. ufak bi mont var soğuklar için yeter zannımca. ama yağmurluk almak lazım. neyse artık bornova civarına bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Çok yağdı geçen sene buraya bu sene de yağcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çok abartırsa kurban bayramından önce ne model yaparım bilmiyorum da, havaya göre bayramda montu alır gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lc waikikinin ince yağmurlukları oluyordu varsa al onlardan bir tane. izmirde her türlü gideri var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bornovada bi yerde görmüş idim lc waikiki, bakayım madem oraya. neyse yatayım artık, sabah ders var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm kızları güzel ama bir o kadar da o.s.p.u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 E daha ne istiyon kitana akıllı olursan hayatını yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 niye bi hatiran mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ayrıca evet her yerde var onlardan her yerde olduğu kadar da izmirde var.Genellemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dory said: niye bi hatiran mi var? hayır. bilgi her zaman tecrübe ile kazanılmaz. ulan gece gece ekşın başlatmayın izmirliysen hiç bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BACILARIMIZ ANALARIMIZ VAR LAN asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kitana said: ... bir o kadar da o.s.p.u ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 vallahi bende yalan yok tanıdığım çoğu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 olm o laf yüzünden tarihin en büyük küfürleşmesi yaşandı lan. hem de "küçük, tatlı bir" nitelemesine rağmen. hem de alakasız bir insana edilmesine rağmen. şimdi birisi kalksa Kitana yazılanların hepsini okudum, sen haksızsın... sana laflar hazırladım dese, der yani. sakin olalım babs:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dory said: niye bi hatiran mi var? lan o lafin ustune bu nasi bi cevap ki? evet, 35 izmirliyle para karsiligi sevistim dese adam, gercekten de oylelermis mi diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar